Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliği ile Facebook'tan ücretsiz reklam eğitimi - Haberler - indir.com

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliği ile Facebook'tan ücretsiz reklam eğitimi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-14 12:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Facebook, Türkiye'deki kamu çalışanlarının ve özel firmaların Instagram ve Facebook gibi sosyal medya platformlarındaki reklam yetkinliğini artırmak için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile iş birliği yaptı.

Sosyal medya platformu Facebook, Türikye'deki KOBİ'lerin sosyal medya kullanım yetkinliğini geliştirmek için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile iş birliği yaptığını ilan etti. Yerel kalkınmayı desteklemek için KOBİ'lere ücretsiz reklam eğitimi verilecek.

Twitter otomatik alt yazı desteği sunmaya hazırlanıyorTwitter otomatik alt yazı desteği sunmaya hazırlanıyor

Facebook: ülkemizde yer alan özel sektör firmalarına, kamu kurumlarına ve sivil toplum kuruluşlarına Instagram ve Facebook platformlarında reklam yayınlamak üzerine eğitim verecek.15 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan eğitimler temel kullanıcılara yönelik olacak. Farklı reklam türleri, hedef kitle seçimi, bütçe ve zamanlama, reklam alanları, doğru görsel seçimi ve ölçümleme gibi başlıklar üzerinde durulacak. Söz konusu eğitimler "GoToWebinar" platformu üzerinden online bir şekilde gerçekleştirilecek. Bu eğitimi tamamlayan katılımcıların daha ileri bir seviye eğitimlere katılmaya hak kazanacağı belirtiliyor.

Facebook tarafından yapılan açıklamaya göre eğitime katılım gösteren KOBİ'ler, yeni müşteriler bulmak ve mevcutta yer alan müşterilere daha etkili bir biçimde ulaşabilmek için Facebook ve Instagram reklamlarından nasıl yararlanabileceklerini öğrenme fırsatı elde edebilecek. Benzer biçimde yerel kamu kurumları, üniversiteler ve STK'lar da vatandaşlar ile iletişim etkileşimlerini güçlendirebilmeleri için Facebook ve Instagram'da yürütecekleri tanıtım kampanyaları hakkında bilgi sahibi olabilecek. İlk aşama eğitimi tamamlamış olan katılımcılar bulundukları sektörlere özgü düzenlenecek daha ileri seviye eğitimlere katılmaya da hak kazanacak. Eğitim katılımcıları ayrıca, önümüzdeki dönemde Facebook ekiplerinden doğrudan özel destek alma imkanına sahip olacak.

Facebook ve Instagram Reklamları Eğitim Programı’na buradan ücretsiz olarak kayıt yaptırabilirsiniz.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ