Samsung Galaxy Note 10 Plus resmi internet sitesinde duyuruldu - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 10 Plus resmi internet sitesinde duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-30 16:03:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un 7 Ağustos ile beraber tanıtacağı olan Note serisinin en yeni üyesi olan Galaxy Note 10 Plus cihazı henüz şimdiden ortaya çıktı. Şirketin bu yeni ürünü resmi web sitesi üzerinde yanlışlıkla satış linki olarak paylaşıldı. Paylaşılan satış linki ile beraber cihaza dair bazı detay ve özellikler de ortaya çıkmış oldu. Mobil dünyanın ve Samsung kullanıcılarının merakla beklediği Galaxy Note 10 cihazı hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son olarak yaşanan gelişme ile beraber Samsung tarafından satış linki, internet sitesi üzerinde paylaşıldı. Bu durum ile beraber modele ait olan depolama özellikleri ve bazı ufak detaylar netleşmiş oldu. Gelin şimdi Galaxy Note 10 neler sunuyor bakalım.

Samsung Galaxy Note 10 Satış Linki Yayınlandı

Samsung Galaxy Note 10 için tanıtım videosu yayınlandıSamsung Galaxy Note 10 için tanıtım videosu yayınlandı

Slovakya, Romanya ve diğer Avrupa ülkelerinde yer alan Samsung’un resmi internet sitesi üzerinde Galaxy Note 10 Plus modeline ait satış linki yayınlandı ve Samsung tarafından durum fark edilince yanlışlıkla olduğu açıklandı. Şirket tarafından gerçekleştirilen bu yanlış paylaşıma göre Galaxy Note 10 Plus modelinin uzun bir süredir beklenen depolama kapasitelerinin 256 GB ve 512 GB olduğu da belli olmuş oldu. Cihaz Samsung SM-N975F model numarası ile görünürken, Galaxy Note 10 Plus cihazına dair başka bir detay yer verilmemiş durumda.

Model adında yer alan Hybrid SIM yazısı ile modelin çift SIM kart desteğine sahip olacağı açık bir şekilde gözüküyor. Aura White, Aura Black ve Aura Glow olarak üç farklı renk seçeneğine sahip olacak Galaxy Note 10 Plus modeli, kutu içerisinden yüksek bir ihtimalle Android 9 Pie ile çıkış yapacak. Bakalım model beklenildiği gibi çift SIM desteği ile gelecek mi göreceğiz.  


Samsung Galaxy Note 10'un resmi tasarımları gözüktüSamsung Galaxy Note 10'un resmi tasarımları gözüktü
Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G ön sipariş tasarımları sızdırıldıSamsung Galaxy Note 10 Plus 5G ön sipariş tasarımları sızdırıldı

PAYLAŞ