Samsung Galaxy Note 10 için tanıtım videosu yayınlandı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 10 için tanıtım videosu yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-09 21:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yakın zamanda duyurulması beklenen Galaxy Note 10 adlı akıllı cihaz için kısa bir tanıtım videosu paylaştı. Akıllı cihaz üretimi konusunda bir lider olan Samsung, 7 Ağustos tarihinde Galaxy Note 10 Unpacked etkinliğinde gerçekleşecek tanıtımlar için kısa bir tanıtım videosu ile bilgi verdi. Konu ile ilgili tanıtım tarihi bildiğiniz üzere kısa bir süre resmi olarak açıklanmıştı fakat söz konusu bu video Samsung şirketinin yeni amiral gemisi niteliğindeki cihazın pazarlama stratejisine işaret ediyor. 

Samsung tarafından yayınlanan videonun teması tam olarak, biden fazla cihaz kullanarak işlemlerinizi fazla zaman kaybı ile gerçekleştirmek yerine sadece bir tane akıllı cihaz ile tüm işlemlerinizi halletmenizi sağlayacak içerikler sunuyor. Galaxy Note 10, Dex Saat ile adeta bir masaüstü bilgisayar ya da ofis dışında olduğunuz taktirde cihazınızı bir dizüstü bilgisayar gibi kullanabilirsiniz. Yani şöyle ki tek bir akıllı cihaz ile birden fazla işlemi yapmanız mümkün kılınacaktır. 

Samsung Galaxy Note 10 Tanıtım Tarihi AçıklandıSamsung Galaxy Note 10 Tanıtım Tarihi Açıklandı

İş odaklı telefon

Güney Koreli akılı cihaz üreticisi Samsung tarafından üretilen Galaxy Note 10 adlı akıllı cihaz özellikleri itibariyle iş dünyasında son derece etkili olacak gibi gözüküyor. Serinin bir önceki amiral gemisi Galaxy Note 9'un ilk tanıtım videoları, söz konusu akıllı cihazı bir ofis ortamında gösteriyor ve yine kullanıcılara iş odaklı bir kullanım sunduğunu gösteriyordu. Bu cihazın, kamera kalitesi, oyun performansı, su geçirmez özelliği ve bunun yanı sıra aynı zamanda cihaza benzer özellikler ile de dikkatleri üzerine çekiyordu. Bu özelliklerde Galaxy Note 9 adlı cihazı sadece iş odaklı değil aynı zamanda da oldukça güçlü bir telefon haline getirmişti. 

Galaxy Note 10 ile ilgili, şimdilik ortaya çıkan ilk video budur. Yani yakın zaman içerisinde daha farklı özelliklerin ortaya çıkması bekleniyor. Galaxy Note 10 adlı akıllı cihazın kamerasının Galaxy S10 5G modelinde bulunan kamera dizilimini baz alınarak tasarlanacağının izlenimlerini vermişti. Galaxy S10 5G adlı akıllı cihazda üçlü kamera dizilimi ve 3D ToF sensörü yer alıyordu. Galaxy Note 10'un da bu şekilde bir kamera gücü ile gelmesi bekleniyor. bunun yanı sıra aynı zamanda iyileştirilmiş bir işletim sistemininde cihazda yerini alması bekleniyor. 

 


Galaxy Note 10 Hoparlörü Ekrana Gömülü GeliyorGalaxy Note 10 Hoparlörü Ekrana Gömülü Geliyor
Samsung Galaxy Note 10'un Lansman Tarihi AçıklandıSamsung Galaxy Note 10'un Lansman Tarihi Açıklandı
Samsung Galaxy Note 10, yarım saatte tam şarj olacakSamsung Galaxy Note 10, yarım saatte tam şarj olacak

PAYLAŞ