Samsung Galaxy J5 2017 Gözüktü - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy J5 2017 Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-07 13:22:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung amiral gemisi seviyesi akıllı telefonları ile gerek donanım gerekse kamera noktasında kullanıcılara üst seviye deneyim sunmaya devam ediyorlar. Şirket, amiral gemisi noktasında her ne kadar başarılı satışlar yapsada, orta seviye cihazların yoğun satışlarıda şirketleri mutlu ediyor diyebiliriz. Bu noktada Samsung'un orta segment olarak bilinen Galaxy A serisi ve Galaxy J serisi cihazları bulunuyor. Bilindiği üzere Galaxy A serisinin 2017 versiyonlarını satışa sunan şirket, şimdi ise yeni telefonu olan Galaxy J5 2017'i tanıtabilir. Kısa bir süre önce Amazon Fransa üzerinde ortaya çıkan telefon detayları belli oldu diyebiliriz. Cihaz siyah ve altın renk seçeneklerine sahip olacak ve teknik özellikler bakımından giriş-orta segmentte konumlanacak.

Şimdi cihazın ortaya çıkan bilgilerine bakacak olursak, modelde 720P çözünürlüğe sahip 5.2 inç büyüklüğünde Super AMOLED bir ekran bulunacak. İşlemci noktasında Samsung üretim orta seviye işlemci olan Exynos 7880 işlemcisi kullanılacak. 2 GB RAM'in yer alacağı modelde 16 GB dahili depolama haricinde microSD kart girişi ile cihaz 256 GB'a kadar arttırılabilecek. Orta seviye akıllı telefonlar genelde batarya veya kamera noktasında dikkatleri çekmeyi başarıyorlar. Bu noktada Samsung'un bu yeni cihazı hem ön yüzeydeki hemde arka yüzeydeki kameraları ile dikkat çekiyorlar.

Cihazın hem ön hemde arka kamerasının 13 megapiksel değerinde olduğunu ifade edebiliriz. Pil noktasında 3000 mAh büyüklüğe sahip bir pilden gücünü alacak olan modelin diğer detaylı özellikleri henüz belli olmuş değil. Galaxy J5 2017 modelinin Avrupa üzerinde 280 eurodan satışa sunulması beklentiler arasında bulunuyor.





PAYLAŞ