Samsung Galaxy Fold Ön Sipariş Verenlere Kötü Haber - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Fold Ön Sipariş Verenlere Kötü Haber

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-07 14:17:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bu yıl piyasaya sürdüğü katlanabilir ekran özellikli Galaxy Fold adlı akıllı cihazı ile ilgili çeşitli sorunlar ile karşı karşıya kaldı. Satışa sunulmadan önce test editörlerine verilen Galaxy Fold adlı akıllı cihazın katlanma ekranında çok ciddi sorunlar olduğu ortaya çıktı. Zaten cihazın nasıl çalışacağı ve tasarımının sorun yaşatıp yaşatmayacağı akıllı bir soru işaretiydi. Cihazın test edilmesi ile ortaya çıkan sorunlar kullanıcıları oldukça şaşırtan bir durum oldu. Yaşanan bu sorunlar sebebiyle Galaxy Fold'un satışlarında ertelenme söz konusu olmuştu. Nisan ayının son haftalarında yapılan duyuru ile cihazı sipariş eden kişilere e-posta gönderileceği bilgisi verilmişti. Güney Koreli akıllı cihaz üretici Samsung sipariş veren kişilere gönderdiği mailde, 26 Nisan tarihinde satışa sunulması beklenen Galaxy Fold'un teslimatının yapılamayacağı hakkında bir açıklama yer alıyordu. Samsung Galaxy Fold katlanabilir akıllı cihazı sipariş eden kişiler için bazı alternatif seçeneklerde söz konusudur. 

Samsung Galaxy Fold Hakkında Bilmeniz GerekenlerSamsung Galaxy Fold Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Galaxy Fold sipariş edenlerin ne yapması gerekiyor?

Katlanma özelliğine sahip olan Samsung markalı Galaxy Fold satışa sunulmadan önce test sürecinden geçirilmişti. Cihazın katlanma ekranında yaşanan önemli sorunlar sebebiyle satışa sunulacağı tarih uzatılmıştı. Fakat bunlarında öncesinde cihaz için ön sipariş yapan kişilerde mevcuttu. Bu kişilerin mağdur olmaması adına Samsung, sipariş veren kişilere mail gönderdi. Tüketiciler, son teknoloji akıllı cihaz Galaxy Fold'u sipariş ederken büyük heyecan içerisindeyken şimdilerde ise yaşanan sorunlar karşısında büyük bir hayal kırıklığı ile karşı karşıya kaldılar. Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung, cihaz için ön sipariş veren tüketicilerin cihaz gönderilmeden önce siparişlerini iptal etmeleri halinde verdikleri paraların iadesinin söz konusu olacağının bilgisini verdi. Gerek tasarımsal özellikleri gerek yazılım özellikleri ile piyasada yer alan akıllı cihazlardan çok üstün olan Galaxy Fold, yaşanan sorunlar karşısında ilk günkü heyecanını söndürdü demek pekte yanlış olmayacaktır. 

Galaxy Fold için ön siparişte bulunan tüketicilerin konu ile alakalı Samsung ile iletişime geçmemeleri halinde, Galaxy Fold 31 Mayıs tarihine kadar kullanıcıya gönderilemezse, söz konusu sipariş otomatik olarak iptal edilecek ve tüketici daha önceden gönderdiği paranın tam iadesini geri alacak. Siparişinin iptal edilmesini kabul etmeyen kullanıcılar ve Galaxy Fold ürününü beklemeye ve kullanmaya kararlı olan kullanıcıların bu taleplerini Samsung'a bildirmeleri gerekiyor. Aksi halde siparişler otomatik olarak iptal edilecektir. Akıllı cihaz sektöründe adeta bir devrim yapan Galaxy Fold'un tanıtımı ülkemizde de gerçekleşmişti. Çeşitli incelemelerin ve testlerin yapılmasına rağmen kullanım esnasında cihazda ciddi anlamda sorunlar meydana geldi. Üretim aşamasında da test sürecinden geçen cihaz üretimi tamamlandığında yine test edilmek üzere belirli kullanıcılara verildi. Bu test aşamasında ise cihazda ciddi sorunlar olduğu ortaya çıktı. Bu sebepten dolayı da cihazın satış tarihlerinde erteleme söz konusu oldu. Ön sipariş de bulunan kişiler bu durumu göz önünde bulundurarak tercih ettikleri seçenekler doğrultusunda Samsung ile iletişime geçmeleri gerektiğinin bilgileri verildi. 


Samsung'dan Galaxy Fold Çıkış Tarihi AçıklamasıSamsung'dan Galaxy Fold Çıkış Tarihi Açıklaması

PAYLAŞ