Samsung Galaxy Fit 2 Türkiye’de satışa sunuldu - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Fit 2 Türkiye’de satışa sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-06 20:30:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji üreticisi Samsung, giyilebilir ürün pazarına dahil etmiş olduğu Xiaomi Mi Band rakibi olan Samsung Galaxy Fit 2 modelini Türkiye için satışa sundu. Giyilebilir teknoloji pazarının aktif isimlerinden olan Samsung, tanıtımı uzun süe önce yapılan Samsung Galaxy Fit 2 akıllı bileklik modelini Türkiye’de 279 TL’den satışa sundu. Kırmızı ve Siyah olmak üzere iki farklı renk ile gelen bu model Xiaomi Mi Band karşısına iddialı olarak çıkmak istiyor. Model 159 mah pili ile 15 gün dayanabilen bir pil ile geliyor. Cihazda 1.1 inç büyüklüğünde renkli AMOLED panel bir ekran bulunuyor. Su geçirmeyen olan bu ürün her türlü aktivitenin takibini yapabiliyor. Nabız ölçme ve uyku takibinin de bunlara dahil olduğunu belirtelim. Daha az kullanımlarda ise pil ömrünün 21 güne kadar çıkabildiği aktarılıyor.

Galaxy Fit 2 modeli iOS’un yanı sıra Android akıllı telefonlar ile de bağlantı kurabiliyor. Cihaz bildirimlerini üzerine alabilen bu model yurt dışında da iki farklı renk seçeneği ile pazara giriş yapıyor.

Galaxy S21 veya S30 çıkış tarihlerine dair önemli detaylarGalaxy S21 veya S30 çıkış tarihlerine dair önemli detaylar

Samsung Galaxy Fit 2 Türkiye’de satışta

Hatırlayacak olursak Samsung şirketinden Galaxy Fit 2 modeli öncesinde Galaxy Fit e cihazı gelmişti. Bu üründe ise renksiz 0.74 inç büyüklüğünde OLED bir ekran yer alıyordu. Birçok aktivite takibi gerçekleştirebilen bu üründe nabız sensörü de bulunuyordu. Su geçirmez yapıda olan bu ürün telefonu ile bağlantı kurabiliyor ve bu bağlantı ile telefonunuza gelen bildirimlerden haberdar olabiliyor. Yaptığınız aktiviteyi otomatik olarak takip edebilen bu ürün ise normal kullanım şartlarında 13 gün, yoğun kullanım şartlarında ise 6-7 güne kadar bir pil ömrü sunabiliyor. Bakalım Samsung’un giyilebilir teknoloji pazarında yeni Galaxy Fit 2 modeliyle ne gibi işler yapacak göreceğiz.   


Samsung Galaxy F12 ortaya çıktıSamsung Galaxy F12 ortaya çıktı

PAYLAŞ