Galaxy S21 veya S30 çıkış tarihlerine dair önemli detaylar - Haberler - indir.com

Galaxy S21 veya S30 çıkış tarihlerine dair önemli detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-04 15:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Jon Prosser tarafındna Samsung’un yaklaşan amiral gemisi akıllı telefon modelleri hakkında bazı önemli açıklamalar yapıldı. Buna göre Prosser, modellerin çıkış tarihini, renklerini ve merak edilen adını duyurdu. Bu kapsamda ise Ocak ayı, Samsung severler için oldukça hareketli geçecek diyebiliriz. 2020 yılının artık son haftalarına girmişken, Güney Koreli şirket Samsung için hareketli dönemler başladı diyebiliriz. Öyle ki şirketin önümüzdeki birkaç ay içerisinde en yeni amiral gemisi akıllı telefonu olacak olan Galaxy S21/S30 modelini duyurması bekleniyor. Buna göre ise telefon hakkında bazı önemli detaylar ortaya çıktı.

Prosser, Samsung’un yaklaşan amiral gemisi telefonlarının hem çıkış tarihi hem de adını açıkladı. Bu kapsamda Galaxy S30 adı daha yakın görülse de, bunun için daha zamanın olduğu belirtiliyor. Öyle ki Prosser’a göre Samsung, yeni amiral gemisi akıllı telefonunun Galaxy S21 olarak devam ettirecek. Bu ailesinin ise üç modelde oluşması bekleniyor.

Samsung Galaxy Z Flip 2 çıkış tarihiSamsung Galaxy Z Flip 2 çıkış tarihi

Samsung Galaxy S21 olarak yakında göreceğiz

Prosser tarafından Galaxy S21 ailesinin çıkış tarihi de açıklandı. Buna göre Samsung, 14 Ocak 2021 tarihinde Galaxy Unpacked etkinliğini gerçekleştirecek. Bu etkinlik kapsamında ise Galaxy S21 ailesini tanıtacak. Öyle ki şirket, modellerin ön sipariş programlarını da direkt bir şekilde başlatmış olacak. Cihazın ön sipariş kapsamında ise perakende mağazalara erişmesinin ise 29 Ocağı bulacağı söyleniyor. Açıklamalara göre sızıntı sahibi Samsung’un yeni amiral gemisi telefonlarının renklerini de açıkladı. Galaxy S21 ailesinde gri, beyaz, siyah, gümüş, mor ve pembe renk seçeneklerini göreceğiz.

Samsung’un amiral gemisi telefonunun özelliklerine dair bazı detaylar da bulunuyor. Buna göre Qualcomm’un Snapdragon 875 işlemcisinden güç alması bekleniyor. Bazı beklentilere göre ise Exynos 2100 işlemcisinin bulunması bekleniyor. Bakalım cihazlar ne gibi özelliklere sahip olacak göreceğiz.


Samsung Galaxy Note 20 FE gelebilirSamsung Galaxy Note 20 FE gelebilir
Samsung Galaxy S21 beklenenden erken satışa çıkabilirSamsung Galaxy S21 beklenenden erken satışa çıkabilir

PAYLAŞ