Reddit mobilde reklam dönemi başlıyor! - Haberler - indir.com

Reddit mobilde reklam dönemi başlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-19 11:40:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Sosyal Medya

Reddit, aylık yüz milyonları bulan ziyaretçi sayısı, her gün yerine bir yenisi eklenen ve kullanıcılarına katkı sunan tartışmaları, bu tartışmaların editörler tarafından kontrol altına alınması gibi kontrol mekanizmalarıyla kullanıcılarına hizmet sunan bir komünite bir site. Yeni gelen haberlere bakılırsa Reddit bazı gelişmelere konu oluyor.

Yakında Reddit mobil'de "Tanıtıldı" yazan ilginç yeni içerikleri görebilirsiniz. Gelecek haftadan itibaren Reddit, resmi mobil uygulamalarında kullanıcı tarafından yapılan girişlerle karıştırılmış, ancak uygun şekilde işaretlenmiş yerel sponsorlu yayınları göstermeye başlayacak. Sosyal iletişim ağı, web sitesini uzun süredir reklam verenler için dostça hale getirme çabasında değişiklikler yapıyor: geçen yıl, şirketlerin giderek artan popüler platformda reklam vermesini kolaylaştıran yeni bir self servis reklam ara yüzü bile yayınladı.

 

 Reklam verenlere gönderilen bir e-postada Reddit, 330 milyon aylık aktif kullanıcısının çoğunun mobil cihazlarda web sitesine eriştiğini ve bunların yüzde 80'inin platformda bulunduğunu söyledi. Ayrıca, uygulama kullanıcıları artık tüm platformlarda Reddit'e harcanan toplam sürenin yüzde 41'ini oluşturuyor. Bu sayıları dikkate alarak, mobil cihazlarda sponsorlu yayınların başlatılmasının yalnızca sosyal ağ için bir zaman meselesi olduğunu söylenebilir. Reklam verenlere uygulama içi tanıtılan yayınlar aracılığıyla reklam sunma seçeneği sunmak, daha çok ilgili taraflar ve şirket için daha fazla reklam parası anlamına gelebilir. Bu hareketin iyi karşılanıp karşılanmayacağı henüz bilinmiyor. Reddit yöneticisi Steve Huffman'ın bir röportajın da dediği gibi, Redditors 'saçmalanmaktan hoşlanmıyor'.





PAYLAŞ