PlayStation 5 için ilk Türk yapımı oyun geliyor - Haberler - indir.com

PlayStation 5 için ilk Türk yapımı oyun geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-01 21:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bir süre önce yapmış olduğu yerli ve milli oyun konsolu projesi ile gündeme gelen Ufuk Anteplioğlu, şimdi ise PLayStation 5 için bir oyun geliştirmeye başladıklarının duyurusunu gerçekleştirdi. Mobil uygulama pazarında sunduğu ürün ve uygulamalar ile 100’den fazla ülkeye ve 100 binlerce kullanıcıya erişen Ufuk Anteplioğlu, yeni oyun projesinde kardeşi Doğan Anteplioğlu ile beraber mobil oyun pazarındaki başarılarını oyun konsolu tarafında taşımak istediklerini ifade ediyorlar. Öyle ki Ufuk Anteplioğlu yeni oyun projesinin “poligon” tarzına sahip olduğunu belirtiyor ve sektörde dikkat çeken iki büyük oyundan etkilendiklerini de belirtiyorlar.

PS5 için Türk yapımı oyun geliyor

Google PlayStore'daki hata uygulamaların tekrar güncellenmesine neden oluyorGoogle PlayStore'daki hata uygulamaların tekrar güncellenmesine neden oluyor

Anteplioğlu söz konusu girişimleri için “Oyun birçok farklı türü içinde barındırıyor ama temel olarak bakacak olursak ‘Battle Royale’ tarzında bir oyun olduğunu söyleyebiliriz. Yalnız burada şuna dikkat çekmek istiyorum. Diğer ‘Battle Royale’ oyunlarından çok daha farklı içerik ve mekaniklere sahip olarak çıkmasını planlıyoruz. Günümüzde ‘Battle Royale’ en çok sevilen türlerden biri. Yine de bizim oyunumuz farklı içerikleri ile birlikte ‘Battle Royale’ modunu seven sevmeyen, tüm oyuncuların deneyimlemek isteyeceği bir oyun yaptığımızı düşünüyoruz.” Sözlerini dile getiriyor.

Oyunun şuan için yeni nesil konsollara yönelik hazırladıklarını belirten Anteplioğlu, “Yeni nesil cihazlar çıktığı zaman optimizasyon kontrolü yapıp hem eski, hem de yeni nesil modellerde aynı anda yayımlamayı hedefliyoruz” dedi. Ayrıca oyunu ilerleyen dönemlerde Xbox için de geliştirmek istediklerini belirtiyorlar.  


Instagram'a canlı yayında bağış toplama özelliği geldiInstagram'a canlı yayında bağış toplama özelliği geldi
Google Play Store'da tespit edilen zararlı yazılım Android kullanıcılarını hedef alıyorGoogle Play Store'da tespit edilen zararlı yazılım Android kullanıcılarını hedef alıyor

PAYLAŞ