Oppo'nun Yeni Amiral Gemisi Oppo R11 Gözüktü - Haberler - indir.com

Oppo'nun Yeni Amiral Gemisi Oppo R11 Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-06 14:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Amiral gemisi katili olarak adlandırılan Oppo şirketi son yıllarda çıkartmış olduğu fiyat performans amiral gemisi akıllı telefon modelleri ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Şimdi ise Oppo"nun yeni amiral gemisi telefonu hakkında yeni detaylar gelmeye başladı. 10 Haziran tarihi ile tanıtılması beklenen cihaz hakkında internet üzerine yeni sızıntı bilgileri yayılmaya başladı. Android Pure isimli bir internet sitesinin paylaşımına göre yeni telefon Oppo R11 adını taşıyacak ve yeni telefonun basın görseli yayınlandı. RayArena kaynaklı bir habere göre ise cihazın çalışır halde bir videosu paylaşılmış durumda.

Gözükene göre Oppo R11 modeli gümüş, siyah ve altın rengi olmak üzere üç farklı renk yelpazesine sahip olacak. Daha önceki internete sızan bilgiler ile akıllı telefonun yeni sızıntı bilgileri ise örtüştüyor diyebiliriz. Cihaza baktığımızda ise modelde 1080P çözünürlüğe sahip 5.5 inç büyüklüğünde bir ekran olması beklenirken işlemci noktasında Qualcomm mimarili Snapdragon 660 işlemcisi kullanılacak. Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik edecek ve 64 GB dahili depolama ile gelmesi beklenen modelin arka yüzeyinde 20 megapiksellik çift bir kamera yer alacak.

3000 mAh büyüklüğe sahip bataryası ve parmak izi tarayıcısı da bulunan bu telefon orta ve üst seviye konumda bulunuyor diyebiliriz. Ayrıca Oppo R11 modelinin Plus adı ile daha büyük bir ekran ile gelmesi beklenen farklı bir versiyonuda beklentiler arasında bulunuyor. Model ekran haricinde Oppo R11 cihazından batarya noktasında da farklı olacağı beklentiler arasında bulunuyor. Önümüzdeki hafta resmi olarak tanıtılması beklenen modelin 10 Haziran tarihinde gelmesi bekleniyor.





PAYLAŞ