Microsoft ücretsiz oyun dağıtımına başlıyor - Haberler - indir.com

Microsoft ücretsiz oyun dağıtımına başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-25 13:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Microsoft ücretsiz oyunlar için Xbox Live Gold üzerinde yeni bir sistem üzerinde çalışma başlattı.

Microsoft tarafından geliştirilen Xbox Live platformunda ücretsiz oyunlara erişim sağlamak isteyenler için Xbox Live Gold şartı bulunuyordu. Bu konuyla ilgili değişikliğe gidileceğini açıklayan Microsoft, ilk adımlarını atmaya başladı.

Microsoft'tan yeni Xbox Live hamlesiMicrosoft'tan yeni Xbox Live hamlesi

Microsoft, ücretsiz oyunlardan ücret almayacak

Microsoft tarafından yapılacak değişiklikler sonrasında Xbox Live sistemindeki ücretsiz oyunlar için herhangi bir kriter bulunmayacak. Kullanıcılar ücretsiz oyunlara kolay bir şekilde ulaşabilecek. Ancak ücretli oyunların oynanmak istenmesi halinde Xbox Live Gold paketinin satın alınması gerekecek. Şu anda güncelleme belirli bir grup ile test edilmeye başlandı. Oyuncular için bu durum büyük bir memnuniyet yaratırken, değişikliklerin sadece bunlarla sınırlı olmayacağı da açıklandı.

Açıklamalara göre sadece Xbox Live Gold aboneleri için sunulan grup sohbet özelliği ücretsiz aboneler için de devreye alınacak. Böylece yenilenen uygulama ile birlikte kullanıcılar uygulamanın çok daha fazla özelliğini ücretsiz olarak kullanabilecek.

Xbox Live için getirilecek bu yenilikler için henüz net bir tarih paylaşılmadı. Ancak testlerin devam ettiği belirtildiğinden dolayı yeniliklerin kısa süre içerisinde aktif hale gelmesi bekleniyor.



PAYLAŞ