Mario Kart Tour'a için çok oyunculu mod özelliği yayınlandı! - Haberler - indir.com

Mario Kart Tour'a için çok oyunculu mod özelliği yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-10 21:16:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Japon video oyunu devi Nintendo tarafınca iOS ve Android platformu için geliştirilen Mario Kart Tour, nihayet beklenen yeniliği alarak çok oyunculu moda kavuştu. Bu değişiklikten sonra oyuncular, arkadaşları ile birlikte pist üzerinde kozlarını paylaşabilecek.

App Store ve Google Play Store raflarında ilk olarak geçtiğimiz Eylül ayında yerini alan Mario Kart Tour, o zamandan bu zamana kadar popülerliğini önemli bir oranda artırmayı başardı. Kontrol mekaniğinin son derece basit olduğu oyunda, Mario Kart evrenindeki unutulmaz olan karakterlerin arasından bir tanesini tercih ederek yarışabiliyorsunuz.

Pokemon Home iOS, Android ve Nintendo Switch için yayınlandı!Pokemon Home iOS, Android ve Nintendo Switch için yayınlandı!

Tüm bunlarla birlikte pist üzerinde yer alan özel kutuları da almadığınız taktirde, rakiplerinize karşı üstünlük kurabileceğiniz birtakım özel güçlere sahip oluyorsunuz. Bu şekilde yarışı ilk sırada bitirme şansınızı büyük oranda artırabiliyorsunuz.

 mario kart tour

Mario Kart Tour, genel olarak eğlenceli bir oyun fakat çok önemli bir özelliğe sahip değildi. O özellik de çok oyunculu oyuncu modu. Kullanıcıların isteklerine nihayet karşılık veren Nintendo, sevilen oyunlar arasında yerine almış olan Mario Kart Tour'a beklenen özelliği dahil etti. Oyuncular artık ister arkadaşları ile isterse de dünyanı dört bir yanındaki farklı oyuncularla mücadele edecek ve eğlencelerini daha ileri bir seviyeye çıkarabilecekler.

Akıllı telefonlar için geliştirilmiş olan ilk Mario Kart oyunu olan Mario Kart Tour, Princess Peach, Yoshi, Bowser ve ‘İtalyan tesisatçı’ Mario da dahil olmak üzere pek çok karakterle uluslararası arenada yarışmanıza imkan tanıyacak.

Yol üzerindeki sürpriz kutular, her zaman olduğu gibi çeşitli avantajlara sahip olmanızı sağlayacak. Bu güçler kimi zaman hızını artırmanıza, kimi zaman da rakiplerinizin üzerine çeşitli nesneler fırlatmanıza imkan sağlayacak. Android ve iOS platformu için ilk kez 25 Eylül 2018'de yayınlanan Mario Kart Tour, iki günde 20 milyon, bir haftada ise 90 milyon indirmeye ulaşmıştı.


İlgili uygulamalar
Nintendo Switch'e 2020'de gelecek 7 oyunNintendo Switch'e 2020'de gelecek 7 oyun

PAYLAŞ