Nintendo Switch'e 2020'de gelecek 7 oyun - Haberler - indir.com

Nintendo Switch'e 2020'de gelecek 7 oyun

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-18 08:33:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Oyun tutkunlarına istedikleri zaman, istedikleri yerde oyun oynamaya imkanı tanıyan Nintendo Switch’e 2020 senesinde “Saints Row 4” gibi sevilen toplamda 7 oyun entegre edilecek.

Video oyun pazarının önemli isimleri arasında yer alan Nintendo Türkiye’de dahil olmak üzere dünyanın pek çok yerine oyunseverler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Nintendo Switch’i 2017 senesinde piyasaya sürmüştü. İstenen her yerde oyun oynama imkanı sunmasıyla öne çıkan Nintendo Switch’de günümüzde 1.800’ün üzerinde oyun bulunuyor. Her yıl yeni oyunlarla kütüphanesi arttıran Nintento bu sene en çok sevilen 7 oyunu Nintendo Switch’e entegre edecek. İşte o oyunlar;

2019 yılının en çok indirilen Switch oyunları duyuruldu! Nintendo açıkladı!2019 yılının en çok indirilen Switch oyunları duyuruldu! Nintendo açıkladı!

Doom 64

Midway Games tarafından 1997 senesinde geliştirilen Nentendo 64 için piyasaya sürülen Doom 64 birinci şahıs nişancı oyunu olarak piyasaya sürülmüştü. Sadece Nintento 64 için piyasaya sürülen oyun bu sene farklı platformlar içinde yayınlanmaya başladı. Nostaljik oyun sevenlerin ve Doom tutkunlarının mutlaka oynaması gereken Doom 64 , PlayStation 4 ve Xbox One’nın yanı sıra 20 Mart 2020 tarihinden itibaren Nintendo Switch’de yerini alacak.

Saints Row 4

Deep Sliver’ın 2013 senesinde piyasaya sürdüğü Volition tarafından geliştirilen Saints Row 4 serinin en ilginç ve eğlenceli oyunları arasında yer alıyor. Uzaydan gelen yaratıkların Amerika’yı esir aldığı oyunda oyuncular Matrix benzeri bir simülasyona bağlanıyor. Amaç ise dünyayı uzaylılardan kurtarmak. Nintendo’nun yayınladığı rapora göre Saints Row 4, 27 Mart 2020’den itibaren Nintendo Switch’te yerini alacak.

The Outer Worlds

Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen 2019 senesinde Xbox One, PlayStation 4 ve Microsoft Windows için yayınlanan oyun birinci şahıs bir bilim kurgu oyunu. Galaksinin uç noktasına gönderilmiş kayıp bir kolonide yıllar sonra uyandığınız oyunda çeşitli maceralar sizleri bekliyor. Henüz Nintento Switch’de ne zaman yayınlanacağı netleşmeyen oyun bu yılın sonuna kadar platformdaki yerini almış olacak.

Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom

Heavy Iron Studios tarafından geliştirilen Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom, 2003 yılında piyasaya sürülmüştü. PlayStation 2 ve Xbox’de yoğun ilgiyle karşılanan oyun 2020 yılı içerisinde Nintendo Switch’de yerini alacak.

Darksiders Genesis

Airship Syndicate tarafından geliştirilen ve THQ Nordic tarafından 2019 yılında Microsoft Windows ve Stadia için piyasaya sürülen oyun , co-op moduyla oldukça sevilmişti. Oyunseverler tarafından sevilen Darksiders Genesis 14 Şubat 2020’de Nintendo Switch’teki yerini aldı.

Overpass

Uzun bir süredir beklenen off-road yarış oyunu Overpass’ın çıkış tarihi bazı nedenlerle ertelense de oyun nihayet geçtiğimiz sene piyasaya sürülmüştü. Daha önceki yarış oyunlarından çok farklı olan Overpass 27 Şubat 2020 tarihinden itibaren Nintento Switch’teki yerini alacak.

PS4 oyunları artık Nintendo Switch’te de oynanabilecek

Zombie Army Trilogy

Rebellion Developments tarafından geliştirilen ve yayınlanan Zombie Army Trilogy 6 Mart 2015 tarihinde piyasaya sürülmüştü. Hem tek oyunculu, hem de çok oyunculu olarak oynanabilen Zombie Army Trilogy 2020’nin ilk yarısına kadar Nintendo Switch’teki yerini alacak.


Nintendo Switch Xbox One'ı geride bıraktıNintendo Switch Xbox One'ı geride bıraktı
PS4 oyunları artık Nintendo Switch’te de oynanabilecekPS4 oyunları artık Nintendo Switch’te de oynanabilecek

PAYLAŞ