League of Legends Türkiye Büyük Finali'nin birincisi belli oldu - Haberler - indir.com

League of Legends Türkiye Büyük Finali'nin birincisi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-17 12:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Moba oyunlarının vazgeçilmezi olan League of Legends'in Türkiye Büyük Finali'nin kazananı belli oldu. Oldukça heyecanlı geçen bir sezonun ardından dün, TBF oynandı. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleşen bu etkinlik, Bein Sports Haber kanalarına ek olarak Twitch üzerinden de yayınlandı. Bu turnuvada SuperMassive ve Royal Bandits Türkiye yarıştı.

TBF'nin kazananı belli oldu

Dün oynanan Türkiye Büyük Finali'nde ülkemizi çok iyi bir şekilde temsil eden Bahçeşehir SuperMassive, bu yarışın da galibi oldu. Royal Bandits'i 3-1 yenen takım, Koreli'lere karşı oldukça iddialı. Bildiğiniz üzere League of Legends, 2009 yılından bu yana çığ gibi büyüyerek geliyor. Twitch platformunda sürekli ilk sıralarda olan bu Moba türü oyun, yerini biraz Battle Royale oyunlarına kaptırmış olsa da geçtiğimiz günlerde bir güncelleme oyuna bomba gibi düştü. Yeni oyun moduyla oyuncularını kendine bağlayan bu oyun 6 adet  kostümde getirdi. Bu kostümler:

League of Legends şampiyonluk ligi başlıyor!League of Legends şampiyonluk ligi başlıyor!
  • Kayn (Efsanevi Kostüm)
  • Jinx
  • Ziggs
  • Sona
  • Yasuo
  • Malphite

Özellikle Kayn'ın kostümü gerçekten güzel tasarlanmış. Sadece kostüm değil efektleri de oldukça iyi. Moba türü bu oyunda amaç sizin veya karşı takımın ana merkezini yok etmek. Farklı koridorlarda bulunan oyuncuların yanı sıra bir adette ormandaki yaratıkları kesen oyuncuda bulunuyor. Nefes kesen bu oyunda topla savaşlar o kadar heyecanlı oluyor ki oyuncular bu savaşlarda kıyasıya mücadele ediyorlar. Oyunda takımları güçlendirecek birçok unsur bulunuyor. Bunlardan bazıları; Ejderha, Baron, Vadinin Alameti vb. Sık sık güncellenen bu oyun yüksek tempolu, rekabete dayalı strateji oyunudur. Tasarımları ve oynayışı açısından kendine özgü şampiyonlardan oluşan iki takım bulunuyor. Çeşitli savaş alanlarında başa baş mücadele eden takımlar, birbirlerinin ana üslerini yok etmeye çalışıyor. Ayrıca bu oyun dünyanın en aktif profesyonel rekabet ortamına sahip. Bir yıl içerisinde pek çok turnuva düzenlenen ve profesyonel oyuncuların rekabet etmesine olanak sağlayan oyunda milyonlarca dolar ödül sahibi olabiliyorlar. Bu konuda dün düzenlenen Türkiye Büyük Finali'nde savaşan SuperMassive ekibi, Royal Bandits'i 3-1 yenerek TBF 2018'in kazananı oldu. Ülkemizi önümüzdeki dönemlerde dünya devleri arasında temsil edecek.


İlgili uygulamalar
League of Legends 2018 Üniversite Ligi kayıtları başladıLeague of Legends 2018 Üniversite Ligi kayıtları başladı
Asus ROG League of Legends Üniversite Ligin'e ana sponsor olduAsus ROG League of Legends Üniversite Ligin'e ana sponsor oldu
League of Legends'e oyunda sesli konuşma özelliği geldiLeague of Legends'e oyunda sesli konuşma özelliği geldi

PAYLAŞ