League of Legends şampiyonluk ligi başlıyor! - Haberler - indir.com

League of Legends şampiyonluk ligi başlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-22 15:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

E-spor tutkunlarının en çok takip ettikleri e-spor oyunlarından biri olan League of Legends beklenen haberi oyuncularına verdi. Geçtiğimiz yıl da düzenlene ve büyük ilgi ile karşılanan League of Legends 2018 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi, bu yıl da takipçileriyle buluşacak. 20 Ocak'ta başlayacak olan League of Legends 2018 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi mücadelesi, geçen yıla göre bu yıl yenilik kazandı ve hem katılımcıların hem de oyuncuların ilgisini daha fazla çekmeyi hedefliyor. Mücadele bu yıl 9 hafta boyunca sürecek. 2017 yılında mücadelenin finalini oynayan takımlar, Fenerbahçe Espor ve BAUSuperMassive eSports olmuştu. Bu yıl ki etkinliğin açılış mücadelesi de yine Fenerbahçe Espor ve BAUSuperMassive eSports arasında geçecek.

20 Ocak Cumartesi günü itibariyle başlayıp, 9 hafta boyunca sürecek olan League of Legends 2018 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi'nin, Fenerbahçe Espor ve BAUSuperMassive eSports arasında geçecek olan ilk maçı, saat 15.01'de başlayacak. Bul yıl ligde mücadele verecek olan 8 takım ise 1907 Fenerbahçe Espor, BAUSuperMassive eSports, Dark Passage.Dominos, Galakticos, HWA GAMING, Royal Bandits, Team AURORA ve YouthCREW şeklinde. 2018 yılı için yapılan değişikliğe göre, takımlar her gün birer maç yapacak. Puanlamalar da yapılan tek maç üzerinden hesaplanacak. Maçların günlere göre başlama saatleri şöyle; Cumartesi ve Pazar günleri saat 15.01, Pazartesi günü saat 18.01.

Ligin kurallarında değişiklik yapıldı

League of Legends Şampiyonluk Ligi bu yıl 5. kez düzenleniyor. E-spor dünyasının Türkiye'deki en önemli etkinliklerinden biri olan League of Legends Şampiyonluk Ligi, bu yıl kurallarında bir takım değişiklikler yaparak daha rekabetçi bir hale geldi. Lig, bundan sonra tek maç üzerinden oynanacak. Yapılan değişiklikler kapsamında mücadele daha önce 7 hafta sürerken, artık 9 hafta sürecek. Şampiyonlar Ligi'ne yükselecek olan takımlar, çift eleme usulüyle yapılan turnuva kapsamında belli olacak. Maçlar, Twitch ve Youtube üzerinden canlı olarak izlenebilecek.





PAYLAŞ