Kilo vermek için en iyi 5 iPhone uygulaması - Haberler - indir.com

Kilo vermek için en iyi 5 iPhone uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-10 20:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Yeni yıl ile birlikte radikal kararlar alan ve zayıflamak isteyenler arasındaysanız kilo vermek için en iyi 5 iPhone uygulamasına göz atabilirsiniz.

1. MyFitnessPal: En iyi genel kilo kaybı uygulaması

Zayıflama programlarınızı hazırlarken kullanacağınız diyet listelerinde yiyeceklerin besin değerleri oldukça önemlidir. Doğru besinlerle doğru bir şekilde kilo verme programı uygulayabileceğiniz gibi MyFitnessPal sizlere bu konuda büyük bir destek sağlıyor. Milyonlarca farklı yiyeceğin besin bilgilerinin listelendiği uygulama sayesinde besinler ile ilgili farklı bilgilere ulaşabilirsiniz. Özellikle yabancı dili olan kişiler için yayınlanan olan makaleler eşsiz bilgiler sunmaktadır.

2. Lose It!

Kalori üzerine odaklanmış olan uygulama ile birlikte kalori takibinizi başarılı bir şekilde yapabilirsiniz. Diğer uygulamaların aksine tamamen kaloriye yoğunlaşmış olan Lose It! ile yediğiniz her şeyin kalori üzerinden değerini öğrenebilirsiniz. Üstelik kamerayı etkin bir şekilde kullanan uygulama sayesinde yediklerinizin analiz edilmesini ve yiyecek tabağınızdakilerin ortalama kalorisinin ne kadar olduğunu da öğrenebilirsiniz. Barkod uygulama sistemi bulunan uygulamada, sistemde bulunan ürünleri barkod okutarak kalorilerini öğrenebilirsiniz.

3. My Diet Coach: Diyet koçum

Kilo vermek isteyen kişiler için en önemli detaylardan bir tanesi motivasyondur. Bu bakımdan uygulamaların kullanıcılara motivasyon sağlaması oldukça önemlidir. Bu uygulama ise motivasyon ve deneyim konusunda oldukça üst seviyede. Oyunlardan alışkın olduğumuz seviyeleri kullanan uygulama, üstelik bu işi oyuna çeviriyor. Kullanıcıların yaptıkları etkinliklere göre farklı sistemi bulunan uygulama görev sistemi üzerinde çalışıyor. Uygulama sayesinde kendinizi bir makine programında bulabilirsiniz. Uygulama dahilinde bir gün boyunca şekerli yiyeceklerden uzaklaşmak ya da rafine tahıl yiyecekleri tüketmemek gibi farklı görevleri yerine getirerek puanlar alabilir ve puanlar ile birlikte ile level atlayabilirsiniz

4. Fooducate: Gıda artılarını ve eksilerini açıklamak için en iyi uygulama

Yiyecek paketinin arkasındaki bilgileri değerlendirme konusunda yetersizseniz Fooducate’i kullanabilirsiniz. Fooducate her yiyecek için bir harf derecesi verir ve böylece tüketim konusunda bilgi alabilirsiniz.

5. Nike

Zayıflama ve belirli bir program dahilinde antrenman yapmak isteyenler için en iyi uygulamalardan bir tanesi olan Nike, bu çalışmalarınızda sizlere büyük bir destek sağlayacak. Üstelik ücretli versiyonlarında yer alan club uygulamaları ile birlikte daha verimli ve profesyonel bir şekilde yardım alabileceğiniz uygulama sayısız seçenek sunuyor. Nike Antrenman Kulübü, uygun zamanınız ve aktivite seviyeniz gibi faktörlere bağlı olarak antrenmanlar önerir ve hazır olduğunuz antrenmanları belirlemek için Apple Watch gibi cihazlardaki verilerinizden dahi yararlanabilir.





PAYLAŞ