İşte Benim Stilim Mobil Oyunu Çıktı, Hemen indir! - Haberler - indir.com

İşte Benim Stilim Mobil Oyunu Çıktı, Hemen indir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-03-01 20:00:21
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Televizyon dünyasının en çok izlenen moda yarışma programı İşte Benim Stilim artık bir oyun! Tüm izleyicilerin ilgiyle takip ettiği stil yarışma programının mobil oyunu İşte Benim Stilim Runner ismiyle Android ve iOS platformlarında yerini aldı. Hemen indirin!

Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği, İvana Sert, Hakan Akkaya, Nur Yerlitaş ve Uğurkan Erez'in ise jüriliğini yaptığı ekranların tartışmasız en tarz, en stil moda programı İşte Benim Stilim bir mobil oyunuyla kullanıcıların karşısına çıktı.

İşte Benim Stilim Android iOS oyunu

Herkesin bildiği gibi İşte Benim Stilim yarışmasında yarışmacılar alış veriş yapıyor. Aldıkları giysileri kendilerine uygun kombinler yaparak jürinin karşısına çıkıyor. Hafta içi gösterdikleri performanslara göre puan topluyor ve en yüksek puan alan yarışmacı o hafta 5 bin TL ödül alıyor.

Android ve iOS kullanıcılarına sunulan İşte Benim Stilim Runner mobil oyununa baktığımızda, Subway Surfers oyunu ile benzer bir oynanış mekaniği sergiliyor. Online olarak oynayabileceğiniz oyunda yapmanız gereken karşınıza gelen trende göre ekranın alt tarafında bulunan giysi, makyaj ve saç stili gibi kategorilerden kendinizce uygun olan tarzı oluşturarak jürinin karşısına çıkarmak olacak.

İşte Benim Stilim Mobil Oyun Tanıtım Videosu

Size sunulan modeli unutursanız veya yeniden bakmak isterseniz 'Peek' yazılı butona tıklayabilirsiniz. Oyunda amaç size verilen trend ve tarzların üstünde bir stil oluşturarak en yüksek puanı toplamak.

İşte Benim Stilim Runner oyununu aşağıda verilen bağlantı üzerinden Android ve iOS cihazlarınıza ücretsiz indirin ve moda yarışma heyecanını cebinizde yaşayın! 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ