iPhone için Kamera Uygulaması To.Be Camera (Video) - Haberler - indir.com

iPhone için Kamera Uygulaması To.Be Camera (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

iPhone akıllı telefonlar için geliştirilmiş To.Be Camera, çektiğiniz video görüntülerine birbirinden harika arka plan görselleri eklemenizi sağlayan ücretsiz bir video düzenleme uygulamasıdır.

Resim ya da video çekerek, hazırda bulunan arka planları kullanarak bambaşka görüntüler elde etmenizi sağlayan To.Be Camera, ücretsiz arka plan görsellerinin yanı sıra uygulama içi satın alma yoluyla sahip olabileceğiniz pek çok arka plan görselini de sizlere sunuyor.

To.Be Camera

Örneğin; yatağınızda çektiğiniz bir resme ya da video görüntüsüne arka plan ekleyerek kendinizi, deniz kenarındaymış gibi gösterebilmenizi sağlayan uygulama aynı zamanda bu görüntüleri to.be platformu üzerinden veya Facebook, Instagram, Twitter gibi sosyal ağlar, E-posta ya da SMS ile arkadaşlarınıza göndermenizi de sağlıyor.

Selfie çekimleriniz ile renk ve desen ayarları yaparak animasyonlu GIF'lerde oluşturabileceğiniz To.Be Camera uygulamasını aşağıdaki bağlantı üzerinden iPhone cihazınıza indirebilir, uygulama için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. 





PAYLAŞ