iPhone Cihazlarda İnternetsiz Müzik Dinlemek - Haberler - indir.com

iPhone Cihazlarda İnternetsiz Müzik Dinlemek

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-19 20:02:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

iPhone akıllı cihazınızdan internet kullanmadan müzik dinlemek için alternatif birçok uygulama vardır. Peki en çok tercih edilen internetsiz müziz dinleme uygulamaları nelerdir? Akıllı cep telefonlar hayatımıza girdiği günden bazı ürünlerin tarih olmasını sağladı. Bunlardan biri de elbette ki müzik çalar oldu. Akıllı cihazlar müzik çalarların tarih olmasını sağlarken müzik çalar işlevi görmekten de geri kalmadı. Uygulama mağazasında yer alan birbirinden farklı müzik uygulamaları ile beraber akıllı cihazların bu alanda kullanımı çok daha yaygınlaştı. Gerek internet kullanımına bağlı olarak gerek internetsiz bir şekilde kullanılan müzik dinleme servisleri arasından internetsiz olanları sizin için derledik. Uygulamaların birçoğunda çevrimiçi olmadan müzik dinleyememe ya da Spotify gibi hizmetin karşılığında belli ücret ödeyerek kullanım elde edebilirsiniz. Hem ücret ödemeden hem de süreli çevrimiçi olma ihtiyacı duymadan müzik dinlemenin alternatif yollarını deneyebilirsiniz. iPhone akıllı cihazınızda internetsiz müzik dinleme konusunda kullanıcılar için alternatif seçenekleri değerlendirelim.

iPhone cihazlarda internetsiz müzik dinleme uygulamaları

Android işletim sisteminin yapısına göre biraz daha farklı bir yapı üzerine oluşturulan iOS işletim sistemine sahip olan iPhone akıllı cihazlarda, internet kullanımına ihtiyaç duymadan müzik dinlemenin en kolay yolu elbette ki uygulamalardır. iPhone akıllı cihazlarda internete ihtiyaç duymadan müzik dinlemek, kendi listenizi oluşturmak, hem de bununla beraber çevrimdışı olduğunuzda bile müzik dinlemek için çeşitli uygulamalar yardımınıza koşacaktır.  

Noon Pacific uygulaması

Özelliklerine baktığımız taktirde SoundCloud sistemi doğrultusunda tasarlanmış olan Noon Pacific uygulaması, basit bir arayüze sahip olmasının yanı sıra oldukça kapsamlı bir uygulamadır. Noon Pacific uygulaması kullanıcılar ücretsiz olarak sunuluyor ve sürekli olarak yeni çalma listeleri ile de zengin bir kullanım sunuyor. Spotify üzerinden entegrasyon yapmanıza imkan tanıyan Noon Pacific uygulaması, bu entegrasyon işleminden sonra müziklerinizi kolayca indirebilirsiniz. Elbette ki bunun için Spotify Premium üyeliğinizin olması gerekiyor. 

Bravo Music Play

iOS işletim sistemi bulunan akıllı cihazlar için geliştirilmiş olan Bravo Music Play, kullanıcıların şarkı indirebildikleri gibi aynı zamanda video içeriklerini de indirmesine izin vermektedir. En beğendiğiniz şarkıları klipleri ile beraber dinlemek için Bravo Music Play uygulaması oldukça doğru bir seçim olacaktır. Bravo Music Play uygulaması tarafından sunulan bu indirme ayrıcalığı, internetsiz müzik dinleme keyfini yaşamanıza izin veriyor. İndirdiğiniz müzikleri çevrimdışı olduğunuzda dahi dinleyebilir ve seyredebilirsiniz. 

iPlay Çevrimdışı Müzik Çalar

İnternetiniz olmadan da akıllı cihazınızdan müzik dinleyebileceğiniz uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkan iPlay Çevrimdışı Müzik Çalar ile de sorunsuz kullanım elde edebilirsiniz. iPlay uygulamasında sistem diğerlerine göre biraz daha farklı bir şekilde çalışmaktadır. Uygulama mağazasında benzerlerinde olduğu gibi iPalay uygulamasında da doğrudan müzik indirme işlemleri söz konusu değildir. Müzik indirme yerine müzik aktarma işlemi doğrultusunda hareket ederek müzik dinleme keyfini yaşayacaksınız. Cloud müzik dinleme uygulaması olarak tanımlanan iPlay uygulaması, Google Drive gibi bulut depolama sisteminden faydalanır. 

GO Müzik

İnternet olmadan müzik dinleyebileceğiniz uygulamalardan biri de GO Müzik uygulamasıdır. Uygulama iPlay uygulamasına benzer bir sistem üzerinden çalışmaktadır. 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ