iOS için yeniden tasarlanan Word, Excel ve PowerPoint uygulamaları yayınlandı - Haberler - indir.com

iOS için yeniden tasarlanan Word, Excel ve PowerPoint uygulamaları yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-11 17:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

Teknoloji dendiği zaman akla ilk gelen isimlerin başında gelen Microsoft, vermiş olduğu sözü tuttu ve iOS platformu için geliştirmiş olduğu Office uygulamalarını yeniden tasarladı. Word, Excel ve PowerPoint'in iOS uygulamaları artık daha hızlı ve basit.

Yazılım devi Microsoft, iOS ve iPadOS işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirmiş olduğu Word, Excel ve PowerPoint uygulamaları için yeni bir güncelleme yayınladı. Uygulamaları 2.34 sürümüne yükselten bu yeni güncelleme ile Office uygulamaları tamamen yeni bir tasarıma sahip oluyor. 

iOS ve iPadOS 13.4 güncellemesinin halka açık beta sürümü yayınlandıiOS ve iPadOS 13.4 güncellemesinin halka açık beta sürümü yayınlandı

Office uygulamaları artık daha basit ve hızlı

Microsoft, uygulamaları eskisinden daha basit, daha hızlı ve daha kullanışlı bir biçimde olacak şekilde yeniden tasarladığını ifade ederken, en büyük değişikliğin XLOOKUP işlevinin hücre verilerini bulmanıza yardımcı olduğu Excel'de yapıldığı yer alan ifadeler arasında bulunuyor.Ayrıca kullanıcılar, çalışma kitabını dahi açmaya ihtiyaç duymadan, yorum ve atıflara doğrudan cevap verebilecekler.

Microsoft ayrıca açıklama alanına altyazı formatını da dahil ederek, metin olmayan içeriğin daha erişilebilir olmasını kolaylaştıran alt metin bölmesini de kullanıma sundu. Baştan sona yeni bir tasarıma bürünen bu uygulamaları App Store'dan indirip veya cihazınızdaki mevcut uygulamaları güncelleyerek kullanmaya başlayabilirsiniz.



PAYLAŞ