iOS ve iPadOS 13.4 güncellemesinin halka açık beta sürümü yayınlandı - Haberler - indir.com

iOS ve iPadOS 13.4 güncellemesinin halka açık beta sürümü yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-11 11:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

ABD merkezli teknoloji devi Apple iOS ve iPadOS için 13.4 güncellemesinin halka açık betasını yayınladı.

Birkaç gün önce iOS ve iPadOs 13.4 güncellemesini geliştiriciler için yayınlayan Apple güncellemenin halka açık betasını yayınladı. Yeni sürüm beta grubundaki kullanıcılar tarafından indirilebilecek. Apple’ın yeni güncellemesiyle birlikte kullanıcılar pek çok kullanışlı özelliğe kavuşacak.

Apple donanım konusunda ciddi adımlar atıyor!Apple donanım konusunda ciddi adımlar atıyor!

Güncelleme içerisinde mail araç çubuğu kullanıcılar için daha uygun bir tasarıma kavuştu. Araç çubuğunda sil ve cevapla butonları birbirinden ayrıldı. Bu özellik sayesinde Apple kullanıcıları iOS 13’le birlikte sıklıkla yaşanan mailleri yanıtlamak yerine silme sorunuyla karşı karşıya kalmayacak. Bunun yanı sıra Shazam kestirmesiyle kullanıcılar artık Shazam’a daha rahat erişim sağlayabilecek.

Yeni güncelleme pek çok kullanışlı özellik sunuyor

iOS 13’le gündeme gelen sonrasında yayınlanmayan “iCloud Dosya Paylaşım” özelliği de iOS ve iPadOS 13.4’le birlikte kullanıma sunulacak. Bu özellik sayesinde Apple kullanıcıları iCloud sürücü dosyaları diğer Apple kullanıcılarıyla paylaşılabilecek. 9 yeni animojiyle kullanıma sunulan yeni güncellemede konum servisleri içinde önemli değişiklikler var. Konum servislerinde yapılan iyileştirmeler sayesinde artık kullanıcıların ihtiyaç duyduğu ve kullanmayı tercih ettikleri konum uygulamaları “Sürekli” olarak ayarlanabilecek.

Apple'dan Macos Mojave için kritik güncelleme yayınlandı

Satın almalar için de kullanıcılarına yeni bir özellik sunan Apple iOS, MacOS ve tvOS işletim sistemlerinde kullanıcıların satın aldıkları uygulamalara tüm cihazlardan erişebilme desteği sunuyor.

Fotoğraflar uygulaması içinde klavyeye yeni kestirmeler ekleyen Apple bu sayede kullanıcıların düzenleme modundan fotoğraf silme ve albüm oluşturma özellikleri arasında daha kolay ve daha hızlı geçiş yapabilamesini sağlıyor.


Apple'dan iMac için radikal bir patent aldı!Apple'dan iMac için radikal bir patent aldı!
Apple'ın eski iPhone'ları yavaşlatması şirkete pahalıya mal oldu!Apple'ın eski iPhone'ları yavaşlatması şirkete pahalıya mal oldu!

PAYLAŞ