Instagram Yorum Sistemi Bu Özellik İle Tamamen Değişiyor - Haberler - indir.com

Instagram Yorum Sistemi Bu Özellik İle Tamamen Değişiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-23 10:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Yeniliklere doymadığımız Instagram uygulaması kullanıcı deneyimini hep üst seviyede tutmak adına güncellemelerine devam ediyor. Son olarak canlı yayın özelliğini kapsayan bir yeniliğini devreye sokan şirket, şimdi ise ana sayfa bölümünde yaptığı değişiklikler ile dikkat çekiyor. Birçok kullanıcı tarafından tespit edilen bu söz konusu yenilik ile Instagram'da gezinti yaparken karşınıza çıkan paylaşımlara daha hızlı yorum yapma imkanınız bulunuyor. Bu güncelleme ile artık yorum yapmak istediğiniz paylaşım için yorum ikonuna dokunmanıza gerek kalmıyor.

Örnek verecek olursak bir paylaşımda birkaç saniye beklediğiniz zaman yorumların hemen altında otomatik bir şekilde yorum yazma alanı beliriyor ve buraya hızlıca yorumunuzu yaparak gönderebiliyorsunuz. Bu sayede daha hızlı ve etkili bir kullanıcı deneyimi yaşanması hedefleniyor. Yeni özelliği birçok kitle beğenirken tamamen gereksiz bulan kısımda yer alıyor. Şuan için Beta kullanıcıları dahil bir kısım kitlede yer alan bu özelliğin yakın zamanda tüm kullanıcılarda aktifleşmesi bekleniyor.

Yorum yapmaya yönelik ilginç olan bu yenilik haricinde şirketin 'regnam' adlı bir özellik üzerinde de testlerini sürdürdüğü biliniyor. Bu özellik ile beraber ise bir paylaşım içeriğini tıpkı Facebook'ta olduğu gibi kullanıcı kendi profilinde paylaşabilecek. Repost olarak isimlendirebileceğimiz bu özellik için ise henüz net bir tarih belli olmuş değil. Bakalım Instagram bu ve buna benzer daha ne gibi özellikler sunarak kullanıcıların beğenisini almayı hedefliyor göreceğiz.





PAYLAŞ