Hunt Showdown inceleme - Haberler - indir.com

Hunt Showdown inceleme

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-19 09:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : İnceleme

Battle Royalin çıkış yapmasıyla patlama yaşamasının ardından diğer yapımcılar da paydan kendine düşeni almak için harekete geçmişlerdi. Battle Royale türüne Crytek'in cevabı Hunt: Showdown oldu. İlk olarak DayZ'in standalone sürümünden evrilen H1Z1 ile hayatımıza giriş yapan Battle Royale türü, ardından Playerunknown's Battlegrounds ve Fortnite ile birlikte milyonlarca hitap edecek potansiyele gelmişti. Diğer AAA oyun yapımcılarını kıskandıracak boyutlara ulaşan Battle Royale türüne üçüncü giriş yapan büyük oyun firması ise Crytek oldu.

Battle Royal türene farklı bir bakış açısı getiren oyun ile bu tarz oyundan daha farklı bir atmosferde yer alıyorsunuz. Oyun hızı olarak daha yavaş ve ayrıca oturaklı mekanik kontrol edeceğimiz Hunt: Showdown ile oyun tipine farklı bir pencereden bakabileceksiniz. Oyun şu an için henüz beta aşamasında olduğu için pek çok hata ve teknik sıkıntı ile karşılaşabilmeniz mümkün. Yüksek ekran kartı performansı isteyen oyun ile bazılarımız bu oyundan mahrum kalabilecek.

 

Oyun Playerunknown's Battlegrounds  ve Fortnite oyun tarzlarından farklı olarak belli bir karakter değil çeşitli karakterlerde bir oyun oynuyorsunuz. Kontrolünüz altındaki avcı eğer ölürse oyuna yeni bir avcı seçerek tekrar başlıyorsunuz. Oyuna kiraladığınız avcılar ile farklı silah ve ekipmanlar alıp farklı oyun deneyimleri yaşıyorsunuz. Oyun içi kazandığınız paralar ile işinize yarayacak ekipmanlar alıp kazandığınız puanlar ile karakterinizin fiziksel özelliklerini güçlendirebiliyorsunuz. Oyuna başladığınızda diğer Battle Royale oyunlarının tam tersi olarak 100 değil, sadece 10 kişilik haritalar ile karşılaşıyorsunuz. Harita boyutlarının ise oldukça yeterli olduğunu söylemek mümkün.

Hunt: Showdown'da amacınız, oyun başında belirlenen avı yakalamak. İki kişilik gruplar halinde daha zevkli oynanış anlarının ortaya çıktığı Hunt: Showdown'da, bir maçta 5 adet takım oluyor. Yani oyuna başladığınızda diğer Battle Royale oyunlarının tam tersi olarak 100 değil, sadece 10 kişilik haritalar görüyorsunuz. Harita boyutlarının ise oldukça yeterli. Oyunun beta kısmında sadece Butcher ve Spider olarak iki adet av bulunuyor. Bu avları oyun içerisinde üç adet ipucu topladığınızda ulaşabiliyorsunuz. Üç adet ipucu topladığınızda ise harita daha da küçülüyor ve avın yeri haritada belli oluyor. Hangi takım avı ilk bulup öldürürse avın ruhunu sürgün ediyor fakat bu işlem biraz uzun sürebilir. Bununla birlikte avı öldürdüğünüzde diğer takımlara haber gidiyor ve takımlar kendi avlarını bir kenara bırakıp size saldıracaklar. Avın ruhunu ilk sürgün eden takım oyunu kazanmış oluyor. Oyunun tam sürümünde ne kadar sevileceği ise merak konusu.





PAYLAŞ