Huawei Gentle Monster Eyewear II Türkiye'de satışa çıktı - Haberler - indir.com

Huawei Gentle Monster Eyewear II Türkiye'de satışa çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-12 12:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei Gentle Monster Eyewear II adlı akıllı gözlük modeli artık Türkiye'de de satışa sunuluyor. Model adeta sürpriz bir şekilde Türkiye'de de yerini almış durumdadır. Huawei Gentle Monster Eyewear II akıllı gözlük, Huawei Shop üzerinde resmi garantili olarak tam 4.999 TL‘den elde edilebilir hale geldi. Cihazın fiyatı yüksek olması sebebiyle gerçekten çok kısıtlı bir kitleye hitap eden bu ürün, sadece siyah rengiyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. 

Modeli için Huawei Türkiye’nin resmi açıklamaları ise şu şekilde; "Eyewear II, GENTLE MONSTER’ın tasarımlarının cesur ve ilerici bir örneği olarak karşımıza çıkıyor. Hem klasik gözlük hem de güneş gözlüğü seçenekleri ile sunulan seri, dışarıya ses sızıntısını tamamen engelleyen akustik gizlilik özelliğine de sahip. Yarı-açık şekilde tasarlanan ultra ince hoparlörler, ses sızıntısını etkili bir şekilde ortadan kaldırırken yüksek tanımlı stereo ses performansı sunuyor. Güncellenen Akıllı Etkileşim işlevi ile Eyewear II serisi, yenilikçi bir akıllı giyilebilir teknoloji deneyimi ile birlikte, günlük yaşamı da kolaylaştırıyor.” 

Huawei Eyewear II tanıtıldıHuawei Eyewear II tanıtıldı

Huawei Gentle Monster Eyewear II akıllı gözlük herkesin alabileceği düzeyde değil

Eyewear II yine Huawei Türkiye’ye göre “müzik dinlemek, oyun oynamak veya TV izlemek için en iyi ses deneyimini sunan daha büyük ancak daha ince hoparlörlere sahip. Ürün aynı zamanda lens yuvasının her iki tarafında, sesi doğrudan kullanıcının kulağına ileten, ses sızıntısını etkin bir şekilde azaltan ve daha net bir stereo dinleme sağlayan yarı-açık hoparlörlerle geliyor. Cihazın lens yuvaları, çok yönlü ses dalgalarını dengeleyebilen ve ses sızıntısını azaltacak bir şekilde tasarlandı. Eyewear II, uyarlanabilir ses teknolojisi ile birlikte, ortama bağlı olarak sesi otomatik olarak azaltabiliyor, bu da kullanıcının, sesleri en sağlıklı şekilde algılamasını sağlıyor.”

Eyewear II, güncellenmiş olan akıllı hareket kontrolü ile yüksek performans sağlıyor. Eşleştirme içinse, kullanıcıların sadece sol şakak üzerine gelen kısma hafif bir şekilde ili parmak ile dokunulması yeterli olacaktır. Cihazın sesli asistanı da aynı bölgeye çift tıklamayla beraber kolay bir şekilde çalışıyor. Eyewear II aynı zamanda kaydırma hareketine de karşılık veriyor. Bir sonraki veya bir önceki şarkıyı çalmak veya ses seviyesini ayarlamak için, kullanıcıların cep telefonlarına dokunmadan sadece kaydırma hareketini yaparak kontrol sağlamaları mümkündür. 

Çok sayıda gelişmiş sensörle donatılan Eyewear II, söylendiği üzere “hareket duyarlılığı ile müzik çalma esnasında kullanıcının gözlüğü çıkardığını algılıyor ve üç dakika içinde tekrar takarsa kaldığı yerden çalmaya devam ediyor. Kullanıcı Eyewear II‘yi bir süre bir kenara bırakıp tekrar taktıktan sonra, akıllı telefon ekranında bir pencere açılıyor, böylece kullanıcı Eyewear II‘nin pil seviyesini bir bakışta kontrol edebiliyor.” Söz konusu bu akılı gözlük tek bir şarjla 5 saat boyunca sürekli olarak müzik çalma özelliğine sahiptir. Buna ek olarak cihaz, NFC temassız iletişim desteği ve kablosuz hızlı şarj teknolojisine de sahip. 



PAYLAŞ