HTC Desire 20 Pro, Türkiye’de satışa sunuluyor - Haberler - indir.com

HTC Desire 20 Pro, Türkiye’de satışa sunuluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-18 16:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bir süredir sessizliğini koruyan ve yeni model sunmayan akıllı telefon üreticisi HTC, uzun süredir üretim faaliyetlerini yavaşlatmıştı. Şirket daha çok sanal gerçeklik pazarıan ağırlık vermişti. Şimdi ise uzun bir süre sonra şirket yeni bir amiral gemisi ve orta seviye akıllı telefonlarını duyurdu. Orta seviyede yeni bir model olarak şirket HTC Desire 20 Pro modelini tanıttı ve yakın zamanda ülkemizde satışa sunacak. HTC Desire 20 Pro modelinde 6.5 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde IPS LCD bir ekran paneli yer alıyor. Model 201 gram ağırlığa sah ipolurken 9.4 mm kalınlığına sahip olarak geliyor. Arka bölümde 48 megapiksel çözünürlüklü F1.8 diyaframa sahip ana kamera mevcut durumda.

Ana kameraya ek olarak ise 8 MP ultra geniş açılı kamera, 2 MP makro kamera, ve 2 MP derinlik algılayıcı sensör bulunuyor. Modelin arka kamerası 4K 30FPS video çekim desteğine sahip durumda. Ön tarafta ise 25 MP çözünürlüklü F2.0 diyaframa sahip selfie kamera bulunuyor.

HTC şirket başkanı ve CEO'su Yves Maitre görevinden ayrıldıHTC şirket başkanı ve CEO'su Yves Maitre görevinden ayrıldı

HTC Desire 20 Pro özellikleri ve fiyatı

Desire 20 Pro modelinde işlemci olarak Qualcomm Snapdragon 665 işlemci seti bulunuyor. Modelde 6 GB RAM bulunurken, 128 GB ise depolama alanı bulunuyor. Bluetooth 5.0 ve WiFi direct bağlantılarına sahip olan model batarya tarafında ise 15W hızlı şarj destekli 5000 mAh değerinde bir batarya bulunuyor. Genel özellikleri itibariyle Desire 20 Pro modeli orta seviyeye uygun bir model olarak pazarda yer alacak. Model oniks siyah renk seçeneği ile satışa çıkacakken, modelin henüz fiyatı belli olmuş değil. Ancak cihaz orta seviye bir telefon olduğu için ülkemizde amiral gemisi fiyatlarına göre nitekim uygun fiyatlı bir yapıda satışa çıkması bekleniyor. Henüz çıkış tarihi netleşmiş değil.


Resmi olarak tanıtılan HTC Desire 20+ özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan HTC Desire 20+ özellikleri ve fiyatı
HTC Desire 20 Pro ve HTC U20 5G Türkiye'de satışa çıkıyorHTC Desire 20 Pro ve HTC U20 5G Türkiye'de satışa çıkıyor

PAYLAŞ