Honor, Türkiye Distribütörünü Belirledi - Haberler - indir.com

Honor, Türkiye Distribütörünü Belirledi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-09 13:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei'nin alt dijital markası konumunda yer alan Honor, ülkemiz distribütörlüğü için Dora ile anlaşma sağladığını duyurdu. Honor markası bildiğiniz üzere başarılı akıllı telefon serileri ile dikkat çekiyor. Ülkemizde resmi satışı bulunmayan ancak ithalat yolu ile satışı gerçekleşen model serisi artık resmi Türkiye distribütörlüğü sayesinde Honor markalı akıllı telefon ve mobil cihazları ülkemizde pazarında yer bulacak. Yeni akıllı telefon modellerinin yakın zamanda gelmesi beklenen Honor, ülkemizde başarılı şirket olan Dora ile anlaşma sağladı. Yenilikçi bir marka olan Honor bu anlaşma ile dahada yaygın bir satış yelpazesine sahip olacak.

2013 yılında hayatına başlayan şirket kısa sürede akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olmayı başardı. Ürün ve cihazlarını 74 ülke ve 80 milyon kullanıcısına eriştiren şirket şimdi ise küresel pazardaki yerini resmi distribütörlük anlaşmaları ile Türkiye'de de sergileyecek. Bu resmi anlaşma ile ülkemizde çok yakın bir zamanda resmi olarak Honor akıllı telefon ve ürünlerini göreceğiz.

Honor'un bu distribütörü Dora ise 2004 yılında kurulmuş ve tecrübesi ile çeşitli şirketler ile anlaşma sağlamıştı. Bakalım Honor'un bu hamlesi ülkemizdeki telefon pazarına ne gibi avantajlar sağlayacak göreceğiz.





PAYLAŞ