GeForce Now yurtdışı kullanımı kapatılıyor - Haberler - indir.com

GeForce Now yurtdışı kullanımı kapatılıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-09 22:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ülkemizde önde gelen operatör şirketlerinden olan Turkcell’in sahip olduğu oyun platformu GAME+ iş birliği ile beraber Nvidia GeForce NOW servisi Türkiye’ye gelmişti. Bu geliş ile beraber artık yurtdışı servisinin Türkiye’ye kapatılacağı ortaya çıktı. Nvidia GeForce Now, Turkcell GAMEPLUS iş birliği ile Türkiye sunucularına geçiş yapmış ve Türk kullanıcılara hizmet vermeye başlayacağı belli olmuştu. Bu sayede kullanıcılar dijital oyun platformlarında sahip oldukları tüm oyunları Türkiye’deki sunucular üzerinden 1080p çözünürlükte 60 FPS’de akıcı olarak oynayabilecekler. 15 Mart tarihinde kullanıma açılacak olan GeForce NOW powered bu Game+ servisi ile beraber daha öncesinde yurt dışı üzerinden GeForce Now alanlar Türkiye’de GAME+’a geçiriliyor.

Bu noktada bildirim gönderen şirket 3 Mayıs tarihinden itibaren uzun vadeli satın alımları GAME+’a yönlendiriyor. Yapılan açıklama da Önümüzdeki haftalarda servis sağlayıcınız Nvidia’dan GAME+’a değişecek” ifadesi bulunurken, bu noktada oyunculardan tepkiler toplamıştı. Öyle ki yurtdışı hesaplarının ücreti alınsa bile GAME+ tarafında ücretsiz hesaba çevrildiği belirtiliyor. Kullanıcılar GeForce NOW hizmetinin Avrupa’da daha ucuz olmasına tepki gösteriyor ve bu zorunlu geçişi ise kabul etmiyorlar. Bu hamle ile beraber ise yurt dışı servisini VPN ile kullanmanın da önü kapatılmış oluyor.

ASUS GeForce RTX 3060 12 GB serisi ekran kartları piyasaya çıktıASUS GeForce RTX 3060 12 GB serisi ekran kartları piyasaya çıktı

GeForce NOW yurt dışı kullanımı kapatılıyor

Bu servisin Türkiye paket fiyatlarını hatırlayacak olursak Basic paketi lansmana özel 3 aylık paket ve Premium olarak 3 farklı paket bulunuyor. Basic Paket ücretsiz olup 1 saat sınırı bulunuyor. Oyunlarda ayrıca RTX desteği sunmuyor. Premium paket ise aylık 74.9 TL olarak belirlenmiş durumda. Bu paketli kullanıcılar öncelikli erişim hakkı ile RTX destekli oyun deneyimi yaşayabiliyorlar. Lansman özel Premium paket ise aylık 49.9 TL ile 3 ay boyunca Premium abonelik sunuyor. Toplamda ise 149 TL’lik fiyata sahip durumda.


GeForce Now'a 21 yeni oyun eklendiGeForce Now'a 21 yeni oyun eklendi
GeForce Now Türkiye abonelik ücretleri açıklandıGeForce Now Türkiye abonelik ücretleri açıklandı

PAYLAŞ