GeForce Now Türkiye abonelik ücretleri açıklandı - Haberler - indir.com

GeForce Now Türkiye abonelik ücretleri açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-08 20:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

NVIDIA’nın bulut tabanlı oyun servisi GeForce Now’un Türkiye’deki abonelik ücretleri açıklandı.

Türkiye’de oyunseverin beğenisine sunulan GeForce Now Powered by GAME+’in abonelik ücreti açıklandı.15 Mart’ta hizmet vermeye başlayacak GAME+ platformun kapalı beta denemeleri devam ediyor.

GeForce Now'da yer alan en iyi 15 oyunGeForce Now'da yer alan en iyi 15 oyun

Beklenenden daha yüksek bir fiyat etiketine sahip olan GAME+ platformunun Premium paketi de mevcut. Premium abonelik için belirlenen aylık ücret 74,90 TL. Lansmana özel bir kampanyayla kullanıcı adaylarını karşılayan GAME+ lansman kampanyası kapsamında 3 aylık alırsanız aylık ödeyeceğiniz tutar 49,90 TL’ye denk geliyor. Ancak şirket tarafından yapılan açıklamaya göre bu tek seferlik bir kampanya. Bunun yanı sıra dilerseniz

GeForce Now'ı Basic paket ile ücretsiz olarak kullanabileceksiniz. Fakat Basic üyeleri için sınırlı kapasite sunulacağını belirtmekte fayda var. Oyuncuların özellikle yoğun saatlerde sıra beklemeleri gerekecek. Bağlandıktan sonra ise 1 saat boyunca oyununuzu kesintisiz oynayabilirsiniz. 1 saatin sonunda oyuna devam etmek isterseniz yeniden sıraya girmeniz gerekecek. İyi yanı ise Premium paket ve Basic paket arasında her hangi bir çözünürlük farklı bulunmaması. Ancak Basic’de RTX seçeneği kapalı oluyor.

GeForce Now Türkiye çıkış tarihi belli oldu

Premium aboneliği tercih ederseniz de, kuyruk bekleme ve oyundan 1 saat sonra ayrılma derdi olmadan devam edebilirsiniz. Bu pakette RTX seçeneği aktif edilebiliyor. Bu farklar haricinde iki paketin özellikleri aynı. İki pakette de oyun oynayabilmeniz için istediğiniz oyunu Steam, Epic, Uplay gibi platformlardan satın almış olmanız gerekse de CS GO, Fortnite, Rocket League gibi ücretsiz oyunları rahatlıkla oynayabiliyorsunuz.

GeForce Now Türkiye'de neden daha pahalı?

GeForce Now’un yurt dışında daha uygun bir fiyat etiketine sahip olması Türkiye’deki kullanıcılarda hayal kırıklığı yaratsa da bunun nedenin platformun Avrupa’da ve ABD’de tamamen NVIDIA tarafından işletilmesinden kaynaklı. Türkiye’de ise GeForce Now yerel partnerle iş birliği yapılıyor. Şirket bunun için Turkcell’in GAME+ platformuyla iş birliği yaptı. Bu nedenle fiyat tarifesi diğer ülkelerden farklı.

Doğrudan NVIDIA tarafından işletilen ülkelerde ise GeForce Now’un 6 aylık paket 27,50 Euro’ya, ABD'de 25 Dolar'a satılıyor. Yani platformun ücreti aylık 30-40 TL arasına denk geliyor.

GeForce Now yakında Suudi Arabistan ve Avustralya’da kullanıma sunulacak.

 


GeForce Now'un internet tüketimi ne kadar?GeForce Now'un internet tüketimi ne kadar?
GeForce Now'a 21 yeni oyun eklendiGeForce Now'a 21 yeni oyun eklendi

PAYLAŞ