Gear S2 ve S3 Modellerinde Atari Oyunları Oynayabilirsiniz - Haberler - indir.com

Gear S2 ve S3 Modellerinde Atari Oyunları Oynayabilirsiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-11 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google'ın akıllı saatlerde tercih etmiş olduğu işletim sistemi olan Android Wear sisteminde çeşitli emülatörlar aracılığı ile oyunlar oynatılabiliyor. Fakat Android ekosisteminin genişliğinde bununla sınırlı kalmıyor. Linux tabana sahip olan Tizen işletim sistemi için bir GameBoy oyuncusu hazırladığı emülatör ile GameBoy ve GameBoy Colo oyunlarını Samsung'un Gear S2 ve Gear S3 akıllı saatlerinde çalıştırmayı başarmış durumda. Samsung Gear uygulama mağazasında yer alan Gear GameBoy isimli uygulamayı indirmekle işlemlere başlayabilirsiniz.

Uygulamayı akıllı saatinize kurduktan sonra istediğiniz oyunu akıllı saate uygulama aracılığı ile aktarmanız gerekiyor. Samsung Gear serisinin ve genel akıllı saatlerin ekran yapısından ötürü oyunu açtığınızda oyun tam ekranı kaplamıyor. Bu yüzden boşta kalan kısımlarda dokunmatik olarak oyun karakterinizi hareket ettirebiliyorsunuz. Zaten küçük ekrana sahip bir akıllı saat üzerinden daha fazla küçük bir oyunu oynamak ne kadar eğlenceli olacaktır bilemiyoruz. Fakat akıllı saatlerin sunduğu kısıtlı kullanım ömrünü düşünürsek, oyunlar ile pilin daha hızlı bitmesine neden olabilirsiniz.

Fakat Gear S2 ve Gear S3 akıllı saatlerine pokemon oyunu yükleyerek oynayabiliyorsunuz. Söz konusu bu emülatör ile birçok atari oyunlarını oynamanız mümkün olacaktır. Diğer yandan uygulama mağazasında bulunan ek yardımcı uygulamalar ile ve YouTube üzerinden alacağınız yardımlar ile akıllı saat sisteminizi dahada özelleştirebilir ve dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Samsung'un Gear akıllı saatlerinizde yapabileceğiniz bu emülatör işlemlerinin başka akıllı saatlerde geçerli olup olmayacağını ise bilemeyiz. İşletim sisteminin Android Wear olmasına dikkat ederek bu işlemleri deneyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ