Galaxy Note 8 Oreo güncellemesi Türkiye'de Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Galaxy Note 8 Oreo güncellemesi Türkiye'de Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-26 14:20:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung' un son Amiral gemilerinden Galaxy Note 8 akıllı telefonu beklenen Android 8.0 yani Oreo güncellemesiyle Türkiye' de dağıtılmaya başlandı. Galaxy 8 telefonlarda Şubat aylarında gelen en güncel işletim sistemi Galaxy Note 8 kullanıcıları için geçtiğimiz günlerde geldi.

Android 8.0 Samsung Galaxy Note 8' in yurt dışında olan kullanıcılarına biraz daha önce sunulmuştu. Güncelleme ile birlikte gelen birçok özellik kullanıcıların olumlu tepkilerine sebep oldu.

Android' in son güncellemesi Oreo ' nun Samsung Galaxy Note 8 için en büyük avantajlarından birisi de güvenlik açıklarını kapatması ve telefonu oldukça stabil bir hale getirmesi. Bununla birlikte işletim sistemi resim içerisinde resim tasarımı ile beğenileri üzerinde topluyor.Yani mobil oyun oynarken aynı zamanda ikinci bir uygulamayı açabilir ve ekranda iki uygulamayı da aynı anda yönetebilirsiniz.

Ayrıca yeni işletim sistemi yeni kilit ekran şekilleri ekranın durup dururken kapanmasını önleyen Smart View yapısı, iki ayrı hesabı aynı anda kullanılabilmesi için Samsung Dual Messenger yazılımı, AAC ve Sony LDAC gibi ses çözünürlüklerin desteklenmesi ve şifreleri yönetmek için geliştirilmiş algoritması ile oldukça verimli bir düzenlemeyi de beraberinde getiriyor.

Yeni işletim sistemi yüklenirken akıllı telefonunuzda 15 GB civarında bir depolama alanının boş olmasını istiyor. Eğer  sizde bu telefonu kullanıyorsanız güncellemeler bölümünü kontrol etmenizi öneriyoruz.





PAYLAŞ