Football Manager 2020 Mobile yayınlandı - Haberler - indir.com

Football Manager 2020 Mobile yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-20 14:03:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Uzun süredir oyuncular tarafından ilgi ile oynana futbol menajerliği oyunu FM'nin  Football Manager 2020 Mobile versiyonun sonunda oyuncuların beğenisine sunuldu. Futbol tutkunları için adeta bir vazgeçilmez olan FM oyunlarının artık bir yenisi daha uygulama mağazasında yerini aldı. Serinin her yıl yayınlanan versiyonunda olduğu gibi bu yılki versiyonunda da çeşitli yenilikler vardır. Hem Android hem de iOS platformlarında oynanabilecek olan  Football Manager 2020 Mobil oyununda yine usta bir futbol menajeri olarak rakiplerinizden önde olmaya çalışacaksınız. 

Football Manager 2020 Mobil oyuncuların beğenisine sunuldu

Football Manager 2020 Mobil oyunu ile beraber gelen yenilikler hakkında bilgi edinmek isterseniz bu konuda yazımızdan faydalanabilirsiniz. Her yıl seriye bir yeni eklenen FM'nin bu yıl ki oyunu  Football Manager 2020 Mobil. Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Sega Games tarafından geliştirilen  Football Manager 2020 Mobil, bu yıl eşsiz yenilikler ile karşımıza çıktı. Söz konusu bu heyecan verici futbol oyunu hem mobil platformlarda hem de bilgisayar ortamında oynanıyor. Geliştirici şirket SEGA, oyunun bu yılki versiyonu için mobil platformlara özel çalışmalar gerçekleştirdi. Şöyle ki bilgisayar versiyonunda karşımıza çıkan bu menajerlik oyununun özelliklerinden bazıları, Football Manager oyununda da yer alıyor. Oyunun en önemli ve göze çarpan özelliklerinden biri oynanabilir lig sayısında artış olmasıdır. Şöyle ki Danimarka ve Yunanistan ligleri de oyunun oynanabilir ligleri arasında yer aldı. 

 Football Manager 2020 Mobil yenilikler ile geldi

Takım içi sistemlerde de çeşitli gelişmeler sağlayan geliştirici şirket SEGA, oyunun mobil versiyonunda genç takım çalışmalarının yer aldığı kısmı yeniden düzenleyerek daha da gelişmiş bir hale getirdi. Yapılan yenilik sayesinde artık gençlerin her zamankinden daha da fazla gelişmesini sağlamak için onlarla iletişim kurabilecek ve aynı zamanda takımlardaki yaşlı oyunlar ile genç oyuncuların beraber çalışmasını isteyebileceksiniz. Bu genç oyuncuların yaşlı oyuncular ile çalışma sistemi uzun bir süredir bilgisayar versiyonunda halihazırda bulunuyordu. 

Tasarım kısmında da ciddi yenilikler ile gelen Football Manager 2020 Mobil'de mevcut grafiklerin kalitesi çok daha iyi hale getirildi. Maç mücadelesi esnasında karşımıza çıkan efektlerde yapılan iyileştirmeler ile beraber birçok oyuncunun fotoğrafı da oyuna eklendi. Bunun yanı sıra aynı zamanda maç öncesi, maç sonrası ve gazeteciler ile yapılan açıklamalarda daha sonra oyunda yerini alacak. En önemlisi de oyunda menajerlik görevi üstlenen kişiler daha fazla cümle kurabilecek ve ruh hallerinde de çeşitli geliştirmeler yapılacak. Ek olarak ise oyunda maç ekranı 2 boyutlu şekilde görüntülenecek. Gol, ofsayt, sarı ve kırmızı kart gösteriminde şık bir tasarım ile oyuncuların karşısına çıkacak. Yepyeni özellikleri ve gelişmiş düzeydeki yapısı ile dikkatleri üzerine toplayan ve oyuncuların sıkılmadan vakit geçirecekleri kaliteli bir dünya sunan  Football Manager 2020 Mobile oyunu Google Play Store ve App Store mağazalarında 59.99 TL'ye satışa sunuldu. Maç tutkunuzu kusursuz bir şekilde yaşamak için daha fazla beklemeden  Football Manager 2020 Mobile oyununa sahip olabilirsiniz. 

 





PAYLAŞ