Fizy İptal İşlemleri Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

Fizy İptal İşlemleri Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-21 09:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Müzik platformlarının ileri gelen isimlerinden biri olan Fizy, kısa zaman içerisinde geniş kitleleri etkisi altına almayı başardı. Uzun süredir Fizy kullanıyor ve artık üyeliğinizi iptal ettirmek istiyorsanız yazımızdan faydalanabilirsiniz. Dünyanın her yerinde kullanılan birbirinden farklı müzik dinleme platformları vardır. Apple Music ve Spotify gibi özgün sistem üzerinden çalışan birçok müzik servisinden biri olarak karşımıza çıkan Fizy'de kullanıcıların en önemli tercihlerinden biridir. Turkcell aracılığı ile sunulan Fizy müzik dinleme servisi, online şarkı, video, radyo ve bunlar gibi çeşitli dijital materyallere güvenle ulaşmanızı sağlayan özelliklere sahiptir. Fizy ilk etapta Spotify kadar profesyonel gözükmüyor olsa da milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilmekte olup sürekli gelişmeye ve kullanıcılarına daha fazla seçenek sunmaya devam etmektedir. Fizy platformunun en sevilmeyen özelliği ise abonelik sistemi olarak görülüyor. Fizy kullanıcıları abonelik sistemleri gereğince ödeyecekleri miktar faturalarına yanısıtılmaktadır. Fakat Fizy'nin iptal işlemleri kullanıcılar tarafından biraz can sıkıcı olarak görülüyor. Fizy üyeliğinize son vermek istediğiniz taktirde doğru adımlar ile ilerlerseniz Fizy iptali sandığınız kadar da zor değildir. 

Fizy Aboneliğine Son Verme İşlemleri

Fizy aboneliğinize son vermek istediğiniz taktirde bunu iki farklı yöntem ile yapabilirsiniz. Üyeliğe son verilmek istediğinde ili farklı yöntemin kullanılıyor olması abonelik esnasında ili farklı yöntemin kullanılmasıdır. Fizy kullanıcıları faturalarına ek bir ödeme sistemi ile üye oldukları taktirde farklı bir şekilde iptal edilir, eğer Google Play vya da Apple Store üzerinden bir abonelik işlemi gerçekleştirdiğiniz taktirde Fizy iptalini uygulama mağazanız üzerinden gerçekleştireceksiniz. Her iki şekilde de Fizy iptali işlemlerine değineceğiz. 

Fatura Ek Olarak Alınan Abonelikleri İptal Ettirme

İptal işlemine geçmeden ilk olarak Fizy platformuna hangi üyelik tipi ile üye olduğunuzu öğrenmeniz gerekiyor. İptal ettirme mesajını üyelik türüne göre göndereceksiniz. 

- Yıllık Fizy video, müzik üyeliği iptali için; IPTAL YILLIKFIZY

- Fizy yıllık müzik üyeliğini iptal ettirmek için;  IPTAL YILLIKMUZIK

- Video müzik aboneliği iptali için; IPTAL VIDEOMUZIK

- Sınırsız müzik üyeliği iptali için; IPTAL FIZYMUZIK

- Süper müzik üyeliği iptali için; IPTAL SUPERMUZIK

Üyelik türüne göre yukarıda yer alan mesaj tiplerinden birini seçerek iptal işlemini başlatacaksınız. Seçtiğiniz mesaj türünü 2200'a göndererek iptal işlemini gerçekleştireceksiniz. Mesajı belirlenen adrese göndermenizin ardından iptal için bir onay mesajı almanız gerekiyor. Bu şekilde işlemlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. 

Uygulama Mağazalarından İptal İşlemi

Faturanıza ek bir üyelik sistemine sahil olmadıysanız yani uygulama mağazanız üzerinden Fizy platformuna üyelik başlattıysanız, yine uygulama mağazası üzerinden Fizy iptal ettirme işlemlerini gerçekleştireceksiniz. Uygulama mağazası üzerinden üyeliğinizi iptal ettirmek için aşağıda yer alan adımları takip edin.

- Haftalık müzik indirme üyeliği iptali; IPTAL HAFTALIKMUZIK

- Aylık 50 şarkı İndirme üyeliği için iptal; IPTAL ELLI

- Aylık 25 şarkı indirme iptali için; IPTAL YIRMIBES

Yukarıda yer alan mesajları yine 2200’a göndermeniz iptal işleminiz için yeterli olacaktır. Bu işlemin ardından abonelikleriniz iptal edilecektir.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ