Facebook F8 Konferansının sitesi yoğunluktan çöktü - Haberler - indir.com

Facebook F8 Konferansının sitesi yoğunluktan çöktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-02 09:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Uygulama

F8 Geliştirici Konferansı, dünya çapında büyük bir merakla bekleniyordu ve konferansın ne kadar beklendiği de somut olarak belli oldu. F8 Geliştirici Konferansı'na, Facebook ev sahipliği yaptı. Facebook'un geçtiğimiz aylarda veri skandalıyla ilgili başına gelenler nedeniyle de konferans her zamankinden daha çok merak ediliyordu. Nitekim, Mark Zuckerberg'in konuşmasına 15 dakika kala, F8 Geliştirici Konferansı'nın resmi sitesi yaşanan yoğunluk nedeniyle çöktü. Zuckerberg, konferans kapsamında veri gizliliğine ilişkin açıklamalarda da bulundu ve konuyu merak eden herkes siteye akın etti. Bu durum da sitenin yoğunluktan çökmesine neden oldu.

Mark Zuckerberg'in konuşmasına 15 dakika varken site çöktü

Facebook, son zamanlarda yaşanan veri skandalı nedeniyle, tüm dikkatleri üzerine toplamış durumda. Bu nedenle platforma dair gelen her açıklama milyonlar tarafından takip ediliyor. F8 Geliştirici Konferansı'nda da benzer bir durum yaşandı ve kullanıcıların yoğun ilgisi üzerine F8 Geliştirici Konferansı'nın resmi sitesi, Mark Zuckerberg'in açıklamasından önce çöktü. Konferansın tamamı, Facebook üzerinden de canlı olarak yayınlanıyor. İnternet sitesi, yayını tüm dünyaya açık olarak paylaşıyor ve konferansa dair de bilgiler paylaşıyor. Zuckerbeg'in konuşma yapacağı bilgisinin üzerine de sitenin yoğunluktan çöktüğü görüldü.

Zuckerberg tarafından veri gizliliğiyle ilgili yapılan açıklamalar dikkat çekiyor. Yine Zuckerbeg bu konuyla ilgili açıklama yaptığı esnada, site erişilemez durumda oldu. Bu durum farklı haber kaynaklarının bu süreçte yayına devam etmesiyle düzeldi. Site böylece yeniden aktif duruma getirildi. Facebook'la ilgili yeni özellikler ve değişikliklerin anlatıldığı kısmı, https://www.f8.com/ adresinden izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ