Facebook arkadaş listesi nasıl gizlenir? - Haberler - indir.com

Facebook arkadaş listesi nasıl gizlenir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-02 01:21:26
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Soru-Cevap

Bilindiği üzere Facebook en büyük sosyal medya platformları arasında bulunuyor.  Oldukça fazla kullanıcı sayısına sahip olan sosyal platformun, yeni platformlar çıkmasına rağmen kullanıcı sayısında ya da popülerliğinde pek bir değişiklik olmuyor. Birçok insan arasındaki etkileşimi Facebook üzerinden kuruyor. Facebook üzerindeki profilinizi, sizinle iletişim kuran insanların da gördüğünü biliyorsunuz. Fakat dilerseniz bazı bilgilerinizi gizleme imkanına sahipsiniz. Örneğin; başka arkadaşlarınızın sizin arkadaşlarınızı görmesini istemiyorsanız, arkadaş listesini gizlemeniz mümkün.

Son zamanlarda artık herkes bir biri hakkında kolayca sosyal ağlar vasıtasıyla haberdar olabiliyor. Günümüz teknoloji çağında istediğiniz kişiyi rahatlıkla sosyal medya hesapları üzerinden bulabiliyorsunuz. Bu kadar gelişen sosyal medya platformları amaca uygun iyi niyetli kullanıcıları bünyesinde barındırırken, kötü niyetli kullanıcılarda bu platformlarda kol gezmektedirler. İşte sizlerde bu kişilerden veya görmesini istemediğiniz kişilerden arkadaş listenizi gizlemek istiyorsanız şu yoları izleyebilirsiniz.

Öncelikle Facebook hesabınızı açıyorsunuz. Facebook hesabınız açtıktan sonra ayarlar menüsünü açınız. Ayarlar menüsünü açtıktan sonra çıkan ana ekran üzerinden gizlilik yarları sekmesine tıklayınız. Gizlilik ayarları menüsüne geldikten sonra orada bulunan liste içerisinden arkadaş listemi kimler görebilir seçeneği yanında bulunan seçeneklerden istediğinizi seçebilirsiniz. Sadece ben ikonu ile arkadaş listenizi yalnızca siz görebilirsiniz. Arkadaşlarımın arkadaşları seçeneği ile sizinle Facebook üzerinden arkadaşınız olan tüm arkadaşlarınızın arkadaşları listenizi görebilir. Herkese açık seçeneği ise ortak arkadaşınız olmayan birine bile arkadaş listenizi görme imkânı sağlar. Bu seçenekleri kullanarak Facebook hesabınızda birçok bilginizi gizleyebilir ve arkadaş listenizi saklayabilirsiniz. Sizde eğer arkadaş listenizi gizlemek istiyorsanız bu yöntemi kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ