Exxen UEFA maçlarını yayımlayacak - Haberler - indir.com

Exxen UEFA maçlarını yayımlayacak

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-22 16:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Bu sene ilk yerli dijital dizi ve film yayın platformu olan Exxen’i kullanıcılarla buluşturan Acun Ilıcalı’dan platform kullanıcılarını sevindirecek bir haber geldi.

Acun Ilıcalı’nın uzun vadede Exxen için büyük planları olduğu bilinen bir gerçekti. Ancak bu planların neler olduğuna dair bugüne kadar pek fazla ip ucu yoktu ki Acun Ilıcalı bugün bombayı patlattı.

Exxen yurt dışında kullanıma sunulduExxen yurt dışında kullanıma sunuldu

1 Ocak 2021 tarihi itibariyle yayın hayatına başlayan Exxen platformunun kullanıcı sayısı günden güne artıyor. Ancak platformun bu alanda büyük rakipleri bulunuyor. Türkiye’de rakiplerinin önüne geçmek isteyen Ilıcalı platform için büyük bir adım attı.

Exxen nasıl indirilir? Exxen.com'a nasıl giriş yapılır?

Hatırlarsanız bir süre önce sahibi Acun Ilıcalı UEFA Şampiyonlar ligi, UEFA Avrupa ligi ve UEFA Avrupa Konferans ligi maçlarının yayın haklarını almıştı. Bu doğrultuda maçların uygun fiyatla yayımlanası bekleniyordu. Bu sayede Exxen hem yeni kullanıcı çekmiş olacaktı, hem de maçları izlemeyi seven kullanıcılara ekonomik bir seçenek sunmuş olacaktı.

Kullanıcılarına ayrıca "Maçlar için büyük delilik yapacağım" diyen Acun Ilıcalı dün Hürriyet'ten Orkun Ün ile bir röportaj gerçekleştirdi. Röportajında maçların fiyatıyla ilgili de bilgi veren Acun Ilıcalı fanatik kullanıcıların gönlünde taht kuracak bir açıklama yaptı. Röportajın ilgili kısmını aşağıda sizler için sunuyoruz.

  • Orkun ÜnExxen nasıl gidiyor?

Acun Ilıcalı: Büyük hayallerle başladık Exxen’e ve hayalleri büyütmeye devam ediyoruz. 1 milyon aboneye dayandık. Çok mutluluk verici bir sayı bu.

  • Orkun Ün: Hedef Netflix’i geçmek mi?

Acun IlıcalıNetflix bizim dostumuz. Aramızda tatlı bir rekabet var. Geçersek mutlu oluruz. Birincilik, ikincilik fark etmez.

  • Orkun ÜnUEFA maçları artık Exxen’de yayınlanacak. Nasıl bir stratejiniz var?

Acun Ilıcalı: Maçlarda büyük delilik yapacağım. Bize futbol maçlarının maliyeti yıllık 30 milyon Euro’dan fazla olacak. Fiyatları çok uygun yaparak herkesin Exxen seyretmesini sağlayacağım. Aylık 25 TL’den başlayan fiyatlarla maç seyredilebilecek. Çok kazandığım zaman değil, daha çok insan seyrettiği zaman mutlu olan biriyim.

Bunun hem platform, hem de kullanıcılar için büyük bir adım. Platform bu sayede ciddi bir kullanıcı kitlesini de yakalamış olacak.


Exxen üyeliği nasıl iptal edilir?Exxen üyeliği nasıl iptal edilir?

PAYLAŞ