Exxen üyeliği nasıl iptal edilir? - Haberler - indir.com

Exxen üyeliği nasıl iptal edilir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-07 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

2021 yılının ilk gününde yayına hayatına başlayan ve ülkemizde de "Yerli Netflix" olarak adlandırılan Exxen hakkında merak ettiklerinizi yazımızda bulabilirsiniz. Bunların başında ise Exxen üyelik iptali yani hesap kapatma işleminin nasıl yapılacağı konusu gelir. Platforma üyelik işleminin fazla görülmesinden tutun da, içerikleri yetersiz bulmaya kadar herhangi bir sebepten dolayı üyeliğini iptal etmek isteyen okurlar için hazırladığımız rehberden anında faydalanabilirsiniz. 

Exxen üyelik iptali / Exxen hesap kapatma

Eğer Exxen platformundan memnun kalmadıysanız ya da üyeliğinizi iptal etmek istiyorsanız, Netflix ve benzer platformlarda olduğu gibi birkaç tıklama ile işlemi tamamlamanız mümkün.

Exxen üyelik iptali sorunuyla gündemden düşmüyorExxen üyelik iptali sorunuyla gündemden düşmüyor

1 – İlk olarak www.exxen.com/tr adresini açın ve hesabınıza giriş yapın.

2- Sağ üstte isminizin ve profil fotoğrafınızın bulunduğu kısma tıklayarak ve Hesap ve Ayarlar bölümüne geçiş yapın.

3 – Abonelik Bilgilerim kısmında abonelik durumunun sağında bulunan Üyeliğimi İptal Et bağlantısına gidin.

4 – Hesap silme talebinizi onaylamak için şifrenizi girdikten sonra “Profilinizi sildiğinizde profile ait tüm listeler ve izleme geçmişi de silinecektir. Devam etmek ve profili silmek istediğinize emin misiniz?” uyarısı karşınıza çıkacak.

5 – Evet seçeneğine tıkladıktan sonra Exxen üyelik iptal işlemini gerçekleştirmiş olacaksınız.

“Your profile has deleted” (profiliniz silinmiştir) uyarısı hesap silme işleminin başarıyla tamamlandığı anlamına gelir. Geri giriş yapmaya çalıştığınız anda Exxen hesabınıza giriş yapamazsınız. Hal böyle olunca Exxen aboneliğiniz de durdurulmuş olacak. 

Canlı sohbet ile Exxen iptal etme

Mevcut Exxen hesabınızı silmeye çalıştığınız anda başarısız olduysanız ya da silindiğinden tam emin olmadıysanız ikinci bir yol olarak Exxeen canlı destek hizmetine bağlanarak hesap silme konusunda ihtiyacınız olan desteği hızla alabilirsiniz. İşlemlerin her birini adım adım gerçekleştirerek hesabınızı silebilirsiniz. Bu sayede üyeliğinize son verilir ve herhangi bir ücretlendirmeyle karşı karşıya gelmezsiniz. 

 



PAYLAŞ