En iyi modem önerileri - Haberler - indir.com

En iyi modem önerileri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-28 12:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatımıza giren internet vazgeçilmezlerimiz arasında yer alıyor. Okulda, evde , işte , eğlence ortamlarında ihtiyacımız olan her yerde kullandığımız internet, teknoloji ile paralel olarak gelişim göstermiş ve böylece yeni bir ihtiyaç haline gelmiştir.  Bu noktada önemli bir araç olan modemleri seçerken  internet hızımız bağlantı kalitemiz için titiz davranmamız gereken bir araç haline geliyor. Geçmişte lüks kesime hitap eden internet günümüzde internet hızının artış göstermesi ve güncel bir çok işimizin online ortama taşınmasıyla ve bunun yanında maliyetlerin düşürülmesiyle kullanıcı sayısında büyük artış meydana gelmiştir.

Modem bilgisayar, telefon ve tablet cihazlarının internet ağı bağlantısını sağlayan ve 24 saat açık kalabilen elektronik aletlerdir. Günümüz ihtiyaçlarına göre modemlerde beklenen özellik fiber hizmetleri desteklemesi ve internet bağlantı kalitemizin artması yönündedir.

Fiber Modem Markaları

En iyi modemler: Fiber modem, kullanıcıların internet ağlarına hızlı bir şekilde bağlanmasını sağlayan aletlerdir. Fiber modem seçerken, ADSL ve VDSL özellikli olmasına kullanıcıların dikkat etmesi gerekmekte. Çok yaygın bir şekilde kullanılan ADSL, yaklaşık 4 km kapsama alanına sahiptir. Yeni VDSL sistemiyle beraber bu kapsama alanı hem artış gösteriyor hem de internet hızı yüksek seviyelere ulaşıyor. Ayrıca kablosuz fiber modem tercih etmeniz halinde, dilediğiniz her yerden bağlantı kurmanız mümkün oluyor.

Piyasadaki en iyi hizmet kalitesi sağlayan fiber modem marka seçenekleri Netmaster, Airties, TP- Link, Asus, Zyxel, Draytek şeklindedir. Eğer bireysel olarak fiber modem satın alacaksanız 150-600 Mbps hızı sizin için yeterli olacaktır.

Önerilen Fiber Modem Modelleri

En iyi fiber modem: Asus DSL N16 300Mbps EWAN, TP-LINK TD W9970 300 Mbps N, Asus DSL AC51 AC750, Tp-Link Archer VR400, TP-LINK TD-W9970, Zyxel Vmg 1312, NETMASTER CBW-700V ve Asus DSL-AC68U

 





PAYLAŞ