En İyi 5 Dosya Sıkıştırma Yazılımı (Windows) - Haberler - indir.com

En İyi 5 Dosya Sıkıştırma Yazılımı (Windows)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-27 10:40:53
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Windows işletim sistemi bilgisayarınızda dosya sıkıştırma ve sıkıştırılmış dosyaları açmak için kullanabileceğiniz en sağlam uygulamaları sizlere listeledik bu uygulamalar olmazsa olmaz diyebiliriz. Bu uygulamaları en altta yer alan indirme linklerinden kolayca yükleyebilirsiniz unutmayın İndir.Com sizlere asla illegal yazılım sunmaz bu uygulamalar tamamen ücretsiz kullanılabilen uygulamalardır eğer isterseniz tabi ki ücretli lisans satın alabilirsiniz bu size kalmış ancak ücretsiz bir şekilde sınırsız doya doya kullanabilirsiniz bunda hiçbir sakınca yoktur. Ayrıca sayfamıza yüklenen uygulamalar bire bir orjinal arşivlerdir ve güncel sürümleridir. İşte O Uygulamalar;

 7-Zip

Bu arşiv okuyucu sayesinde kolayca Zip dosyalarınızı yönetebilirsiniz uygulamada hiçbir sorun yoktur. Uygulamayı isterseniz lisanslı olarak kullanabilirsiniz bu sizin tercihinize kalmış bir durumdur. İndirmek için en aşağıdaki bağlantıları kullanınız.

B1 Free Archiver

Bu arşiv açıcı yazılım'da aynı Winrar gibi sağlamdır. Uygulama performans odaklı yaratılmıştır. Ücretsiz kullanabilirsiniz ancak ücretli versiyonu'da bulunmaktadır orası size kalmış bir durum. Ücretsiz sürümünü aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Banddizip

Bu uygulamayı yükleyerek kolayca rar arşivlerini düzenleyebilir ve açabilirsiniz uygulamada pek çok fonksiyon mevcuttur. Ama yukardaki uygulamalar kadar performans sağlamayabilir. Uygulama tamamen ücretsizdir ancak ücretli lisans almanızda bir engel yok size kalmış bir durum. Uygulamayı buradan indirerek tamamen ücretsiz sürüm olarak yükleyebilirsiniz.

Winrar

Winrar herkesin bildiği bir arşiv okuyucudur. Zaten sık kullanılan bir zip dosya açıcısı olarak bilinmektedir. Uygulamayı buradan ücretsiz indirebilirsiniz lisans almak için geliştiricinin sayfasını ziyaret edebilirsiniz ancak ücretsiz sürümünü sınırsız kullanmanıza bir engel yok.

Winzip 

Bu uygulama ise düşük sistemli bilgisayarlar için uygundur saf bir arşiv okuma aracıdır. Uygulamanın ücretsiz versiyonuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ