En iyi 10 ücretsiz hayatta kalma oyunu - Haberler - indir.com

En iyi 10 ücretsiz hayatta kalma oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-17 21:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Ücretsiz olarak oynayacağınız oyunlar hakkında bilgi almak isterseniz hazırladığımız listeye göz atabilirsiniz. 

Metro Exodus

Metro Exodus indirimli fiyatı ile 112,05 TL'ye sunuluyor. Oyunda yönlendirmeniz gereken ana karakter Artyom olacak. Karakter ile beraber Moskova dışında çeşitli olayların peşinden gideceksiniz. Nükleer patlama sonucunda insanlığın yok olması ile beraber hayatta kalanlar kendilerine yeni hayatlar kurmaya başladı. Artyom, bu inanç doğrultusunda Moskova sokaklarında macera dolu bir gezintiye çıkacaksınız. Oyunda karakterin ve arkadaşlarının yolcuğuna şahit olacaksınız. 

Call of Duty: Warzone

Battle Royal modu ile oyuncuların eşsiz bir hayatta kalma mücadelesi vereceği Call of Duty: Warzone oyununda rakiplerinizin her birinin hakkından gelmeye yönelik hareket edin. Kısa sürede oyun dünyasını sallamayı başaran Call of Duty: Warzone oyununu PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows platformlarında oynayabilirsiniz. Call of Duty: Warzone oyunu 2020 yılında çıkmış olup oyuncuların kalbinde taht kurmuştur. 

Last Day on Earth: Survival

Android, iOS platformunda oynanan Last Day on Earth: Survival oyununda hayatta kalma becerilerinizi sergilemeye çalışacaksınız. 2017 yılında oyuncuların beğenisine sunulan Last Day on Earth: Survival oyunu, grafik ve görsel tasarımları ile eşsiz bir deneyim sunar. Çok oyunculu yapısı ve ücretsiz olmasıyla oyuncuların beğenisini kazanan Last Day on Earth: Survival dünyasında zombilerle mücadele edeceksiniz. 

Call of Duty: Mobile

Android, iOS platformlarında oynanan Call of Duty: Mobile oyunu 2019 yılında oyuncuların beğenisine sunuldu. Call of Duty: Black Ops ve Call of Duty: Modern Warfare oyunlarının ilk kez ücretsiz kullanıma açılacak olan efsanevi çok oyunculu haritalarında oynamak için tek yapmanız gereken oyuna ücret ödemeden sahip olmak olacak. 

Fortnite Battle Royale

2017 yılında oyuncuların karşısına çıkan Fortnite Battle Royale oyunu kısa süre içerisinde büyük ilgi görmüş olup oyuncular tarafından beğeni kazanmıştır. PlayStation 4, Xbox One, Android, iOS, Microsoft Windows, Nintendo Switch, Mac OS platformlarında oynanan Fortnite Battle Royale oyununda, battle royal tarzında bir deneyim yaşayacaksınız. Burada hayatta kalmak sandığınız kadar kolay olmayacak. Çok oyunculu oyun dünyasında hayatta kalmak için hazır olun. 

Fallout Shelter

Android, Nintendo Switch, iOS, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows platformlarında oynanan Fallout Shelter oyunu 2015 yılında oyuncuların karşısına çıktı. burada alternatif bir dünya içerisinde yer alacak ve sıradışı silahlar ile beraber kendinizi korumaya çalışacaksınız. 

Stormfall: Saga of Survival

2019 yılında oyuncuların karşısına çıkan Stormfall: Saga of Survival oyunu Android, iOS platformunda oynanıyor. Oyunda temel amaç hayatta kalmak olacak. Öldüğünüz taktirde kazandığınız her şeyi kaybediyorsunuz. 

Westland Survival - Cowboy RPG

2018 yılında oyuncuların beğenisine sunulan Westland Survival oyununu Android, iOS platformunda oynayabilirsiniz. Burada Vahşi Batı teması üzerine kurulan bir dünya içerisinde yer alacaksınız. Çeşitli görevleriniz olacak ve hayatta kalarak bu görevleri başarıyla sonlandırmaya çalışacaksınız. 

Survival: Wasteland Zombie

Android platformunda oynanan Survival: Wasteland Zombie oyununda, adından da anlayacağınız üzere zombilerle savaşacaksınız. Onların her birinin hakkından gelmek için stratejik planlar yaparak kazancınızı artırın. Oyun 2019 yılında oyuncuların beğenisine sunuldu.

StayOut

Microsoft Windows platformunda sunulan StayOut oyunu 2019 yılında çıktı. 
 


  •  

 





PAYLAŞ