Duyurusu yapılan GoPro Hero 9 Black özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Duyurusu yapılan GoPro Hero 9 Black özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-17 15:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

GoPro Hero 9 Black modeli 1.4 inçlik renkli ön ekran, 2.27 inçlik arka ekran, 5K 30fps video kayıt, daha büyük batarya, çıkarılabilir lens modülü gibi yeniliklere sahip.

Aksiyon kameraları dendiği zaman akla ilk gelen marka durumundaki GoPro başarı ile sürdürdüğü yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. Bir yıl aradan sonra sevilen GoPro Hero serisi yeni modeli ile aksiyon sevenlerin karşısına çıkıyor.

Borderlands 3, PS5 ve Xbox Series X'e geliyorBorderlands 3, PS5 ve Xbox Series X'e geliyor

GoPro Hero 9 Black özellikleri ve fiyatı

GoPro Hero 9 Black aksiyon kamerası bir önceki nesle donanım anlamında önemli yenilikler katıyor ancak eleştirilen bazı konular da yok değil. Özellikle 4K kayıt yeteneğinin 60fps seviyesinde kalması ve ana ekranın dokunmatik olarak tatmin edici olmaması eleştiri konusu.

GoPro Hero 9 Black aksiyon kamerası yine çift ekran ile geliyor ancak bu kez 1.4 inçlik ön ekran renkli bir panele sahip olarak karşımıza çıkıyor. Böylece kayıt esnasında ön izlemeler eskisine göre daha canlı olacak. Ayrıca arka ekran da 2.27 inç boyutuna yükseliyor. Bununla birlikte dokunmatik hassasiyetin önceki nesle göre biraz geride kaldığı belirtiliyor.

Seride ilk defa Hero 9 Black kamerası 5K video çözünürlüğünü kullanıcılarına sunuyor. 23.6 MP çözünürlüğündeki bu sensör 5K 30 fps kaydın yanı sıra 4K 60 fps kayıt da barındırıyor. Ayrıca ek olarak sabit görüntü çözünürlüğü de 12 MP seviyesinden 20 MP seviyesine yükselmiş durumda. Yeni sensör daha iyi elektronik sabitleme yapabiliyor. Bununla birlikte pek çok platformda 4K çözünürlüğün 120 fps ile sunulmaması da eleştiriliyor.

1720 mAh kapasiteli bir batarya ile birlikte gelen Hero 9 Black modeli ayrıca çıkarılabilir ön lens mekanizmasını da geri getirmiş durumda. Ekim ayında daha geniş çerçeve ve yatay seviyelendirme özelliği sunan Max Lens lens modu 99 $ fiyat etiketi ile satışa sunularak alıcılarını bekleyecek. Su altında 10 metreye kadar dayanıklılık sunan model ayrıca 3 mikrofon dizilimi ile rüzgar gürültüsünü azaltma özelliğine sahip.

Donanım tarafındaki yükseltmeler ile kasa boyutlarının yüzde 10 daha büyüdüğü görünen GoPro Hero 9 Black modeli 450 $ fiyat etiketine sahip. Yıllık 50 $ gerektiren GoPro aboneliğine dahil olursanız ise belirlenen bu fiyat 350 $ olarak değişiklik gösteriyor.



PAYLAŞ