Borderlands 3, PS5 ve Xbox Series X'e geliyor - Haberler - indir.com

Borderlands 3, PS5 ve Xbox Series X'e geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-15 15:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Geliştirici Gearbox Software ve yayıncı 2K Games, aksiyon FPS oyunu Borderlands 3'ün PS5, Xbox Series X ve Xbox Series S platformlarına geleceğini duyurdu. Borderlands 3'ün PlayStation 4 veya Xbox One sürümüne sahip olan kullanıcılar, oyunun aynı platformdaki yeni nesil sürümüne ücretsiz bir şekilde yükseltme yapabilecek. Buna ek olarak mevcut nesilde satın alınan bütün ek içerikler ve oyun kayıtları da yeni nesle aktarılacak.

Borderlands 3, PS5 ve Xbox Series X'te 4K 60 FPS çalışacak

Borderlands 3'ün PS5 ve Xbox Series X platformlarında 4K çözünürlükte ve 60 kare hızında çalışacağı geliştirici ekip tarafından doğrulandı. Buna ek olarak oyunun PlayStation 5, Xbox Series X ve Xbox Series S sürümleri üç ve dört oyuncudan oluşan splitscreen coop desteğine sahip olacak. Oyunun Xbox Series S versiyonu ise iki oyunculu coop oynanışta ekranı yatay ya da dikey olarak bölme seçeneği sunacak. Dikey split-screen seçeneği ise, PlayStation 4 ve Xbox One  sürümlerine ücretsiz bir güncelleme ile sonradan dahil edilecek. Oyuna çapraz platform desteği de önümüzdeki sene içinde gelecek. Bu yılın ilerleyen aylarında Borderlands 3 için yeni bir indirilebilir içerikte yayınlanacak. Bu DLC paketi ile birlikte oyuna yeni bir oyun modu, her bir Vault Hunter için yeni bir yetenek ağacı ve yeni aksiyon yetenekleri eklenecek.

Bu hafta çıkacak oyunlar (7 - 13 Eylül 2020)Bu hafta çıkacak oyunlar (7 - 13 Eylül 2020)

Oyunun ana özellikleri

• Kargaşadan beslenen gerilim macerası - Fanatik Calypso Twins'in haydut klanları birleştirmesini ve galaksinin sınırsız gücüne ulaşmasını engelle.

• Senin Vault Hunter'ın, senin oyun stilin - Her biri yeni derin beceri ağaçları, yetenekler ve kişiselleştirmeye sahip 4 yeni Vault Hunter'dan biri ol.

• Kilitle, doldur ve yağmala - Sayısız silah ve araçlarla her savaş yeni donanım toplamak için bir fırsat.

• Yeni Borderlands - Her biri benzersiz ortamlar ve düşmanlarla dolu, Pandora'nın ötesinde yeni dünyalar keşfet.

• Hızlı ve akıcı eşli oyun macerası - Seviyen veya görevinin ilerleme durumu ne olursa olsun, çevrimiçi eşli oyunla istediğin zaman istediğin bir kişiyle oyna.



PAYLAŞ