Dijital yayın platformu Disney+ 4K için ekstra ücret istemiyor - Haberler - indir.com

Dijital yayın platformu Disney+ 4K için ekstra ücret istemiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-26 14:35:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Disney’in çevrimiçi dizi ve film izleme platformu olan Disney Plus, aynı anda 4 kişi tarafından kullanılabilecek ve ayrıca 4K görüntü kalitesi için ise ek bir ücret alınmayacak. Standart ve 7 dolarlık bir abonelik ücretine sahip olacak olan bu serviste tüm özelliklerden yararlanılabilecek. Disney tarafından önümüzdeki aylarda resmi olarak piyasada olması beklenen dijital yayın servisi Disney+ için yeni detaylar belli olmaya devam ediyor. Şimdi ise bu hafta gerçekleştirilen D23 etkinliğinde bazı açıklamalar şirket tarafından yapıldı. Disney Plus aynı anda dört farklı cihazda kullanılabilecekken 4K için de ekstra bir ücret ödenmeyecek. 7 dolarlık sabit bir ücrete sahip olacak abonelikte, tüm özellikler yer alacak.

Disney Plus’tan Önemli Abonelik Hamlesi

Netflix'in Yeni Rakibi Disney+'ın Fiyatı BelirlendiNetflix'in Yeni Rakibi Disney+'ın Fiyatı Belirlendi

Rakipleri karşısında önemli bir fiyatlandırma politikasına sahip olan Disney’in en büyük rakibi Netflix’e baktığımız zaman ABD fiyatlarında standart üyelik 9 dolar, HD üyelikler iki cihaz için 13 dolar ve 4K pakette dört cihaz desteği ise 16 dolarlık bir fiyat etiketine sahip durumda. Ancak Disney Plus, 7 dolarlık fiyatı ile 4K görüntü kalitesi ve dört farklı cihaz desteğine sahip durumda. Disney tarafından ayrıca kullanıcıların yedi farklı profil oluşturabileceklerini de ifade ediyor.

Disney+ servisinin yakın zamanda resmi olarak Türkiye’ye gelmesi beklenirken henüz tarihi belli olmuş değil. Ancak iki yıl içerisinde tüm dünya genelinde aktif olması beklenen Disney’in Türkiye fiyatları konusunda da henüz bir bilgi yer almıyor.  


Disney Plus Türkiye fiyatları açıklandıDisney Plus Türkiye fiyatları açıklandı
Disney+'ın destekleyeceği cihazlar açıklandıDisney+'ın destekleyeceği cihazlar açıklandı

PAYLAŞ