Netflix'in Yeni Rakibi Disney+'ın Fiyatı Belirlendi - Haberler - indir.com

Netflix'in Yeni Rakibi Disney+'ın Fiyatı Belirlendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-12 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Netflix'e bir rakip daha geliyor. Geçtiğimiz günlerde bir rakip ile daha karşı karşıya kalan Netflix, bugün itibariyle rakiplerinin arasına bir yenisini daha ekledi. Online içerik platformu olarak uzun yıllardır kullanıcı kitlesine hizmet veren Netflix, geçtiğimiz günlerde Apple + ile karşı karşıya gelmişti. Şimdi ise Disney'in dizi platformu olarak yayın hayatına başlayacak olan Disney + ile karşı karşıyayız. Disney +, dizi içerikleri ile kullanıcılarına yenilikçi içerikler sunmaya hazırlanıyor. Gelecek Kasım ayı itibariyle Disney + üyelik sistemi doğrultusunda kullanıcılarına çeşitli içerikler sunacak. Disney +'ın aylık ücretlendirme sistemi ise 7 dolar yani TL olarak ise 40 olarak belirlendi. 

Geçtiğimiz yılın son günlerinde Disney tarafından resmen duyurusu yapılan ve aynı zamanda bir dizi platformu olarak karşımıza çıkması planlanan Disney +'ın resmi açılış tarihi ve ücretlendirme sistemi belli oldu. Netflix rakiplerine karşılık bir dizi yenilik ile kendisini güncellerken online içerik platformu olarak yeni platformlar ile karşılaşmamız da uzun sürmeyecek. Apple TV+ ve Disney + gibi büyük rakipler ile karşı karşıya kalan Netflix gelişmeye devam ediyor. Disney+'da tıpkı Apple TV + gibi son derece iddialı özellikler ile geliyor. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre Disney +'ın fiyatı ve içerik sayısı en büyük rakiplerinden biri olan Netflix'i zora sokacak nitelikte. Şu an itibariyle yaklaşık 140 milyon kullanıcı kitlesine sahip olan Netflix, Disney+ karşısında ne gibi önlemler alacağını ise gelecek zaman içerisinde göreceğiz. Dizi, film, belgesel ve hatta kısa film konusunda oldukça zengin içerikler sunmayı beklenen Disney yıl sonunda aktif olmaya hazırlanıyor. 

Netflix Önemli Partner Disney İle AyrılıyorNetflix Önemli Partner Disney İle Ayrılıyor

Netflix'e büyük rakip Disney +

Disney CEO'su BobIger dün gerçekleştirdiği açıklamada, üyelik fiyatını düşük planlamalarının sebebinin müşteri sayısının oldukça yüksek olmasını sağlamak amacıyla olduğunu belirtti. 2024 yılının sonuna kadar 90 milyon kadar üyeye sahip olmak istediklerini dile getiren Iger, "kullanıcıların Disney+'ı seveceklerinden eminiz" şeklinde iddialı ifadeler kullandı. 

Bob Iger tarafından yapılan açıklamalarda, Disney+'ın başlangıçta; 7.500 güncel ve artık yayınlanmayan televizyon programı, 25 orijinal dizi ve 10 orijinal film içereceği bilgisini verdi. National Geographic Channel gibi birçok önemli kuruluşla da iş birliği halinde çalışan Disney+, 250 saatlik belgesel gibi içeriklere de yer verecek. Disney + içerisinde yer alan içeriklerin tamamı çevrimdışı bir şekilde de seyredilecek ve 4K çözünürlük özelliğine sahip olacak. 12 Kasım 2019'da Kuzey Amerika'da piyasaya sürülecek olan Disney+, birkaç etap halinde tüm dünya geneline sunulacak.

Aşama aşama aktif hale getirilecek olan Disney +, zengin içerikleri ile kullanıcı kitlesini memnun edecek gibi gözüküyor. Üyelik sistemi hakkında paketlerin nasıl olacağı henüz kesinleşmemiş olsa da belirlenen aylık fiyat 7 dolar şeklinde olacak. Yıllık üyelik yapmak istediğiniz de ise 70 dolar yani 400 TL ödeme yapmanız gerekecek. Fakat şunu da bilmek gerekir ki belirlenen bu fiyatlar Amerika abonelikleri içindir, fiyatların Türkiye için bu şekilde olup olmayacağı henüz kesin değildir. 

 


Star Wars nedeniyle, Disney'den EA Games'e tepki geldiStar Wars nedeniyle, Disney'den EA Games'e tepki geldi
Sevilen Disney karakterleri Samsung Galaxy S9 ve S9+'larda hayat buluyorSevilen Disney karakterleri Samsung Galaxy S9 ve S9+'larda hayat buluyor
DISNEY LEGO STAR WARS THE COMPLETE SAGA sistem gereksinimleriDISNEY LEGO STAR WARS THE COMPLETE SAGA sistem gereksinimleri

PAYLAŞ