Dev Secure Milli Antivirüs yazılımı : Tehditlerden Özgürlüğe - Haberler - indir.com

Dev Secure Milli Antivirüs yazılımı : Tehditlerden Özgürlüğe

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-18 12:30:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Donanım

Dev Secure milli Antivirüs yazılımı 2011 yılından bu yana Türk mühendisleri tarafından geliştirilmekte olup, son çıkan zararlılara karşı da güncel bir koruma sağlamaktadır. Kötü amaçlı yazılım ve virüslere karşı geliştirilmiş olan güvenlik kalkanı ile birlikte gerçek zamanlı koruma sağlar. Tüm tehlikelere karşı müdahalede bulunduğu gibi USB Bellek, depolama aygıtları, CD ve hafıza kartları aracılığıyla bilgisayarlara bulaşan solucan ve virüsleri de tespit ederek tam koruma sağlar.

Hızlı Kurulum, Otomatik Tarama

Dev Secure 15 Mb boyutundadır. Diğer Antivirüslerin yanı sıra daha hızlı bir kurulum sağlar. Son kullanıcıların rahatlıkla kullanabileceği ekranı ile kullanıma hazır hale gelir. Azami sistem gereksinimlerine ihtiyaç duymadan donanım ve anlık sistem hızına göre kendisini otomatik ayarlamaktadır.

Kablosuz Ağlarda Tam Koruma

Mobil cihazlarınızın bağlandığı kablosuz ağların güvenliği konusunda şüpheli misiniz' Dev Secure sizlere bu alanda da koruma sağlar. Zararlı ağların tespitini gerçekleştirerek bağlantı yapmanız durumunda zararlı ağlarla iletişimizi kesmektedir.

İnternette Güvenli Sörf

Dev Secure size internette güvenli bir sörf deneyimi sunar. İnternet tarayıcılarını hedef alan zararlı yazılımların bulaşmasını engeller. Kötü niyetli tarayıcı uygulamalarını tespit ederek, güvenli internet gezintisi yapmanızı sağlar.

Fidyeci Yazılımlardan Korunun

Son yıllarda geniş yankı uyandıran ve bulaştığı sistemlerden fidye isteyerek dosyaları şifreleyen CryptoLocker gibi zararlı yazılımlara karşı da çözümlere sahiptir. Dev Secure ezber bozan akıllı algoritmaları sayesinde yüzlerce mb'lık imza veritabanlarına bağlı kalan yazılımlardan daha sezgisel çalışır.

Taşınabilir Tehlikelere Karşı Koruma

Oldukça yaygın ve popülaritesi azalmayan tehlikelerden biri olan taşınabilir aygıtlar sayesinde bulaşan zararlı yazılımlar Dev Secure tarafından tespit edilerek, koruma sağlar. Cihazınıza takılan taşınabilir aygıtlar Dev Secure tarafından kontrolünden geçerek, zararlı algılanması durumunda bilgisayarınıza bulaşmasını engeller. Zarar görmüş verilerinizi ise raporlama özelliği sayesinde kullanıcıya sunmaktadır.

Dev Secure bunların yanı sıra aşağıdaki özelliklere de sahiptir:

  • Güvenlik damgası kontrolü: Güvenlik durumunuzu her daim kontrol imkanı verir.
  • Akıllı kurulum sihirbazı: Kolay kurulum
  • Sistem temizleme ve hızlandırma
  • Sınırsız ve özgür kullanım

DEV SECURE İNDİRSahip Olduğu Temel Farklar Neler?

Piyasada bulunan Antivirüs programları sistemde ortalama 250 MB'lık yer kaplarken, DEV SECURE programı 15 Mb boyutuyla sistemde en az yer kaplayan ve en hızlı çalışan Antivirüs programı olma avantajına sahip.

Program yaklaşık 15 saniyelik bir kurulum ile en hızlı kurulum ve kullanım süresine sahip.

Hackerlerin oluşturduğu zararlı ağların tespit edilmesi ve engellenmesi konusunda diğer Antivirüs programlarına göre daha etkilidir.  Aynı zaman aynı ağ üzerindeki saldırılara karşı korumalıdır.

İngilizce dil desteği ile birlikte Türkçe Raporlama sunan, Zararlı SMS Koruması etkin, tehditlere çözüm sunan ve otomatik önbellek temizliği yapan mobil uygulama özelliklerine sahiptir.

Bilgisayarınıza takılan USB aygıtının içini açmadan içeriği görüntüleme olanağı sağlar. Güvenlik olarak çok önemlidir ve başka hiçbir Antivirüs programında böyle bir özellik yoktur.

Özellikle son dönemde çok yaygın bir şekilde USB (Flash) bellekler üzerinden yayılan virüslere karşı etkilidir. Virüsleri silmekle kalmaz aynı zamanda zarar görmüş verileri kurtararak Türkçe rapor sunar.

Bilgisayar ortamındaki dosyalar ne şekilde silinirse silinsin, silinen dosyanın geri kurtarılması mümkünken, program ile güvenlik için önemli verilerinizi diskten geri kurtarılamaz şekilde silebilirsiniz.

Özellikleri

Güvenlik Damgası Özelliği

Çok hızlı kurulum.. & Sayaç (Ortalama 5-10 Sn.)

Bellek Temizleme ve Tarayıcı Önbellek Boşaltma Özellikleri (RAM Dostu)

Arkaplan İşlemler Analizi ve Gereksiz İşlemleri Sonlandırma (İşlemci Dostu)

Atık & Spam & Gereksiz Dosya Temizleme Aracı (HDD Dostu)

Otomatik Optimize Özelliği (Sistem Dostu)

Güvenilir Dosya Silme (Kurumsal Bilgi Güvenliği)

Bütünleşik 64 Bit Kurulum

CD Virüslerini otomatik imha eder (Eject eder; Çıkartır)

USB Virüslerini Anında Tespit & EN Profesyonel Koruma

Virüsler ile Gerçek dosyalar ayıklama & Veri Kurtarma.

Reklam Virüslerini Tespit

Geniş sunucu bağlantısı

ARP Saldırısı Tespit (Ağ İçi Casusluk)

Reklam yok! Kısıtlı ve özgür kullanım imkanı

Tarayıcı Koruma Kalkanı.

Sistem Açılış Uygulamaları Tespit & Koruma

Spam, Virüs ve İstenmeyen yazılım Artıklarını bulma,

Tam Donanımlı Sistem Bakım ve Onarımı

Sürücüler Medya Yöneticisi

Canlı Rapor Kaydı Tutma

USB Güvenli İçerik Tarayıcısı (Gezgin)

Aile Koruması ve Güvenli İnternet





PAYLAŞ