Çufçuf ile ilgili atılmış en komik tweetler - Haberler - indir.com

Çufçuf ile ilgili atılmış en komik tweetler

Tahmini Okuma Süresi : 7 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-14 18:41:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Ülkemizde artan scooter kullanımı ile beraber resmi mercilerden de ilk hamle geldi. Bu noktada Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nın paylaşımlı elektrikli scooter pazarına girmeye hazırlandığını resmi olarak açıkladı. TCDD’nin bu alana giriş yapması noktasında ise marka ismi Çuf Çuf olarak belirlendi. Ülkemizde örnek verecek olursak Martı gibi özel scooter şirket girişimleri görüyoruz. Ancak bakanlık tarafından düzenlemeye tabi tutulacak şirketler arasına bir yenisi daha giriyor. TCDD’nin sahip olacağı yeni Çuf Çuf adlı scooter’lar çok yakın zamanda yollarda olacak.

Devlet demiryollarını da bu pazara girdiği duyurusunu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu gerçekletirdi. TCDD’nin elektrik scooterlar için yerli hizmetlerden destek ve hizmet alacağı ifade edilirken, ilk etapta ise istasyonlarda hizmet verileceği de belirtildi. Ülkemizde paylaşımlı scooter kullanımı ile alakalı bazı istatistikler de yayınlandı. Buna göre Türkiye’de 35 bin adet elektrikli scooter yer alırken, dünya genelinde ise 800 bin seviyesinde bulunuyor. Türkiye’de 13 şehirde elektrikli scooterlar yer alırken, bugüne kadar 10 milyon adet paylaşımlı scooter yolculuğu gerçekleştirilmiş durumda. TCDD’nin ise Çuf Çuf ile pazara girmesiyle bu rakamların daha da artması bekleniyor.

TCDD elektrikli scooter sektörüne giriyor: Çuf ÇufTCDD elektrikli scooter sektörüne giriyor: Çuf Çuf

Bu yeni girişimin Çuf Çuf adına sahip olacağının açıklanması ile beraber sanal alemin mizah yönü her zaman olduğu gibi burada da devreye girdi. Gelin şimdi Twitter’da elektrikli scooter girişimi Çuf Çuf ile ilgili atılmış en komik tweetler neler bakalım.

Çuf Çuf hakkında atılan en komik tweetler





PAYLAŞ