Çiftçilik Simülasyonu Tutkunlarına Özel Direksiyon Seti! - Haberler - indir.com

Çiftçilik Simülasyonu Tutkunlarına Özel Direksiyon Seti!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-15 14:26:09
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Donanım

Oyunculara daha gerçekçi deneyim sunmak için geliştirilen oyun aksesuarları gün geçtikçe gelişiyor. Özellikle yarış oyunlarında kullanılan direksiyonlar da bu gelişmelerden nasibini alan en önemli aksesuarlar arasında yer alıyor.

Gerçek direksiyon hissini oyuncuya veren bu cihazlar, adeta gerçek bir yarış içerisindeymiş gibi oyunculara daha gerçekçi oyun deneyimi sunabiliyor. Ancak bazı oyuncuların amacı pistlerin tozunu attırmak değil de tarlada ektikleri mahsulleri toplamak olabilir.

İşte tam da bu noktada Saitek firmasının çiftçilik simülasyonu oyunlarına özel geliştirdiği direksiyon seti devreye giriyor ve oyunculara gerçek bir traktör sürüş hissi yaşatabiliyor.

Saitek Farming Simulator

Saitek Farming Simulator adlı bu direksiyon, bir traktörde bulunan hemen hemen her özelliğe sahip. Direksiyonda 25 adet programlanabilir tuş ve traktördeki mekanizmaları kontrol etmek için de bir çubuk bulunuyor. Ayrıca 900 derecelik dönüş kapasitesi ile gerçekçi bir traktör sürüş deneyimi yaşatabiliyor.

Direksiyon setinin tamamı 299 dolar'dan satılıyor. Sadece yan panel ya da direksiyon ile pedal ikilisinin satış fiyatı ise 149 dolar. Önümüzdeki aylarda Avrupa'da piyasaya sürülecek olan direksiyon setinin Farming Simulator 2015 paketiyle birlikte geleceği belirtiliyor.





PAYLAŞ