Casper kurumsal çalışma bilgisayarı Nirvana X400'ü satışa çıkardı - Haberler - indir.com

Casper kurumsal çalışma bilgisayarı Nirvana X400'ü satışa çıkardı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-06 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs nedeniyle kurumsal dizüstü bilgisayarlara olan talepte artış yaşandı. Casper Nirvana X400 modeliyle pazarda yer alıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle şirketler uzun vadede gerçekleştirebileceği dijital dönüşümü kısa bir süre içerisinde hızla gerçekleştirmek zorunda kaldır. Şirketlerin dijital dönüşümüyle birlikte kurumsal dizüstü bilgisayarlara talep arttı.

Pandemi sürecinde şirketlerin evde çalışma modeline geçiş yapmasıyla beraber kurumsal satışlardaki ürün dağılımında da bir takım değişiklikler yaşandı. Casper, dizüstü bilgisayar almayı düşünen müşteriler için geçtiğimiz ay Casper Nirvana X400 isimli modelini satışa sundu.

Casper Nirvana X400 satışa çıktıCasper Nirvana X400 satışa çıktı

Casper Nirvana X400, ince çerçeve, hafif yapısı, 14 inç boyutunda ve 180 derece açılabilen ekranıyla öne çıkıyor. Nirvana X400, tam şarjla 10 saate varan kullanım sunuyor. Cihazlarda 10. Nesil Intel Core i5 ve Core i7 işlemcilerine yer veriliyor. Tüm modellerde M2 SSD standart olarak bulunuyor.

NTV’nin “Tekno Hayat” programına konuşan Casper Kurumsal İletişim Direktörü Ahmet Beliktay “Çalışma hayatı şekil değiştiriyor. Biz de Casper olarak buna uygun olarak mekân bağımsız ürünler geliştiriyoruz. Çoğu şirket masaüstü bilgisayarlar kullanırken, Covid 19’un başlamasıyla birlikte evden çalışma sürecine hazır değillerdi. Evden çalışmaya olanak sağlayacak yeni ürünler ve üretim biçimleri geliştiriyor, şirketlerin dijital dönüşüm sürecine fayda sağlamaya çalışıyoruz. Nirvana X400, mekân bağımsız, ergonomik, gün boyu dayanan pil çözümleri ile rahat çalışılabilecek bir ürün. Casper kurumsal ürünlerinin temel özelliklerinden biri de güvenlik konularında şirketlere pozitif fayda sağlamasıdır. Avrupa’nın en büyük bilgisayar üretim tesislerinden birine sahip olan Casper’da bilgisayarlar elektriksiz ortamda işlemci ve RAM performansı kaybı olmadan üretiliyor. Kurumsal iş ortaklarımıza sunduğumuz “Yerinde Servis” hizmetimizle, herhangi bir teknik sorun karşısında ürünlerimizin bakım ve servislerini 24 saat dolmadan yerinde çözüyoruz. Ayrıca şirketlere ürünlerin performanslarını artırıcı çözümler sunmak için çalışmalar yapıyoruz.” dedi.



PAYLAŞ