Casper Nirvana X400 satışa çıktı - Haberler - indir.com

Casper Nirvana X400 satışa çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-05 16:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

İş kullanımına özel olarak dizayn edilen Casper Nirvana X400 kullanıcıların beğenisine çıktı. Söz konusu cihaz, işlemci ve depolama konusunda seçimi kullanıcının zevkine bırakıyor. Hafif ve ince tasarımının yanı sıra uzun süreli pil ömrünü kullanıcılara sunan bilgisayar, 180 derece şeklinde açılabiliyor. Casper, iş deneyimini bir üst noktaya taşıyarak yeni bilgisayarı Nirvana X400'ü piyasaya sürdü. Kullanıcılara tek bir şarj dolumu ile uzun süreli kullanım sunan Nirvana X400, yükjsek bağlantı hızı ile beraber kullanıcıların memnuniyetini sağlayacak. Oldukça güçlü olan depolama alanı ile beraber bu ürün, tasarım açısında da oldukça iddialı görünüyor. Şık ve bir o kadar da kullanışlı olan bu cihaz, iş bilgisayarı olarak lanse ediliyor. 

10. nesil Comet Lake-U işlemci sisteminden güç alan Nirvana X400, aynı zamanda 4,2 GHz Core i5 ve 4,9 GHz Core i7 işlemci seçeneklerini de kullanıcılara sunuyor. İşlemci konusunda hayal kırıklığı yaratması beklenen Nirvana X400, M.2 ve NVMe versiyonlarının kullanıldığını 2 TB'a varan SSD ile oldukça hızlı bir kullanım sunuyor. Bu dizüstü bilgisayar, sunulan seçeneklerle kullanıcıların isteklerine göre şekilleniyor. 

Casper Nirvana X400, 10 saatlik pil ömrü ile beğeni kazanabilir

1,29 kg ağırlığa sahip olan cihaz oldukça hafif kabul edilebilir olup inceliği de 19,9 mm olarak belirlenmiştir. Cihazın çevresi de oldukça ince olup, cihazın metalik rengi de tasarlanmıştır. Ürün, metal tasarım sayesinde darbe ve düşmelere karşı son derece dayanıklı hale gelerek uzun süreli bir kullanım vadediyor. Bu ince ve hafifi tasarım, 10 saatlik pil ömrü sağlayacak olan bataryası ile kullanıcılara verimli bir kullanım sunuyor. Nirvana X400, özel yapısı sayesinde 180 dereceye kadar açılma sağlıyor. Şöyle ki esneyebilen menteşeler, kullanımı her zamankinden daha kolay bir hale getiriyor. Cihaz, ekran konusundaki güçlü özellikleriyle öne çıkmayı başarıyor. 250 nit olan parlaklık ve 1920 x 1080 FHD IPS ekran, 'Anti-Glare' ile yansımasız hale getirilmiş. 14 inç boyutundaki ekran, bu sayede göz yormayan bir tasarıma sahip olmuş.

Intel’in 9462AC kablosuz bağlantı modülünü bünyesinde barındıran cihaz, 433 Mbps'e kadar hızı kullanıcılara sunabiliyor. Casper'ın bu yeni iş bilgisayarının fiyatı, barındırdığı özelliklere göre 4.800 TL ile 14.999 TL arasında değişiklik gösteriyor.





PAYLAŞ