C11 Türkiye pazarına giriş yaptı - Haberler - indir.com

C11 Türkiye pazarına giriş yaptı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-01 16:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Realme'nin kısa sürede dünya çapında 13 milyonu aşkına kullanıcının favori telefonu haline gelen "C serisi" nin yeni üyesi C11, Türkiye'de tüketici ile buluşuyor. 40 güne kadar bekleme süresine sahip olan 5000 mAh dev pili ve sanattan ilham alan yepyeni şık tasarımı ile Realme C11 gençlerin günlük kullanımı ve eğlencesi için mükemmel bir tercih. 

Realme C11 Türkiye pazarında

Dünyanın en hızlı şekilde büyüme gösteren akıllı telefon markası Realme; üstün kalitesi, büyük pili, geniş ekranı ve şık tasarımı ile dünya genelinde 13 milyonun üzerinde kullanıcının favorisi haline gelen “C” Serisi’nin yeni üyesi C11’i Türkiye’de satışa sundu. "Trend belirleyen pil kralı" olarak tanımlanan Realme C11, şık geometrik tasarımı, 6.5 inç geniş ekranı ve dev pili ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Samsung'un web sitesinde listelenen yeni Galaxy S20 FE modelleriSamsung'un web sitesinde listelenen yeni Galaxy S20 FE modelleri

5000 mAh büyük pili ile telefon, kullanıcıların pil ömrü konusunda endişe duymasının önüne geçecek. Realme C11, soyut resim ustası Piet Cornelies Mondrian'ın resminden esinlenen yepyeni geometrik tasarımı ile de gençlerin yeni tercihi olacak.

Realme C11, 5000 mAh pili ile 40 güne kadar bekleme süresine sahip. Uzun pil ömrü sayesinde kullanıcılar kesintisiz olarak 169,8 saat müzik dinleyebiliyor. 21 saat film izleyebiliyor ve 12 saat de oyun oynayabiliyorlar. Android 10 tabanlı Realme kullanıcı arayüzü ile cihaz, hızlı uygulama dondurma, ekran pil optimizasyonu ve AI güç tasarrufu özellikleri ile arka plan uygulama güç kullanımını azaltıp pil dayanıklılığını artırarak kolay kullanım sunuyor.

Realme C11, pili koruyan 304 paslanmaz çelikten yapılmış olan korumanın yanı sıra, olası kazaları önlemek için şarj adaptörü ve kablosunda bulunan güvenlik izleme çipleri ile kullanıcının güvenliğini sağlıyor. 

Mondrian’ın geometrik tasarımından ilham alan başyapıt

Herkes için şık ve birinci sınıf ürünler üretmek hedefi ile çalışan Realme, teknoloji endüstrisine pop kültürü getirmek ve gençlerin tercih ettiği daha kişiselleştirilmiş tasarımlar ortaya çıkarmak için önde gelen tasarımcılar ve sanatçılar ile birlikte "Realme Tasarım Stüdyosu”nu kurdu.

Güçlü performansa sahip 6,5 inç mini damla tam ekran

Helio G35 ile öne çıkan ve LPDDR4X RAM tarafından desteklenen realme C11, yer aldığı kategoride birinci sınıf güçlü performansı ile göz dolduruyor. LPDDR3'e oranla grafik performansı yüzde 20, RAM performansı da yüzde 100 geliştirilen telefon; iki SIM kart yuvasına ve 256 GB'a kadar artırılabilen bir SD kart yuvasına sahip.

6.5 inç boyutunda 20:9 büyük ekranıyla realme C11, kullanıcıya sağlamış olduğu daha geniş bir görüş alanı ile kullanıcıya mükemmel oyun, ses ve video deneyimi yaşatıyor.

3 MP çift arka kameraya sahip olan realme C11, donanım düzeyinde bokeh efekti ve Nightscape Modu ile bulunduğu fiyat segmentinde en iyi gece fotoğrafları çeken telefon olma özelliğini taşıyor.

realme C11, “Baharat grisi” ve “nane yeşili” olmak üzere 2 çekici renk seçeneği ile geliyor. Cihaz Türkiye’de 5 Eylül’den itibaren Mediamarkt, Teknosa ve Vatan Bilgisayar mağazalarında 2.699 TL’den satışa sunulacak.



PAYLAŞ