Samsung'un web sitesinde listelenen yeni Galaxy S20 FE modelleri - Haberler - indir.com

Samsung'un web sitesinde listelenen yeni Galaxy S20 FE modelleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-31 21:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji devi Samsung'un önümüzdeki günlerde piyasaya sürmeye hazırlandığı Galaxy S20 FE ve Galaxy S20 FE 5G modelleri, şirketin sitesinde yayınlanan listede ortaya çıktı.

Samsung'un yakın zamanda Galaxy S20'nin daha uygun fiyatlı bir versiyonunu piyasaya sürmeye hazırlandığı biliniyor. Galaxy S20 FE (Fan Edition) adı ile piyasaya sürülecek olan ve 5G destekli veryasyonunun da bulunacağı cihaz, şirketin web sitesinde listelenerek yayınlandı.

Samsung telefonumu bul çevrimdışı çalışacakSamsung telefonumu bul çevrimdışı çalışacak

Samsung sitesinde doğrulandı

Samsung Bulgaristan web sitesinin YouTube Premium tanıtım sayfasında, 4 aylık YouTube Premium ile birlikte gelecek olan cihazların bir listesi yayınlandı. Uygun fiyatlı akıllı telefonlar listesinde iki cihaz dikkat çekiyor. Galaxy S20 FE ve Galaxy S20 FE 5G. Görünüşe bakılırsa Samsung, biri 5G'yi destekleyen biri de 5G'siz olmak üzere Galaxy S20 FE'nin iki varyantını piyasaya sürecek.

Cihazlar ile ilgili sızan bilgilere göre Galaxy S20 FE modelleri üç arka kamera kurulumu ile gelecek ve tasarım dili olarak Galaxy S20 ile aynı olacaklar. Satışta sunulacak bölgeye göre Snapdragon ya da Exynos işlemci ile birlikte piyasaya çıkacak olan Galaxy S20 FE modellerinde, Exynos 990'ın kullanılacağı ise kuvvetle muhtemel olarak gösteriliyor. Akıllı telefonların hangi fiyat etiketine sahip olacakları ise şimdilik belli değil.



PAYLAŞ